logo small

10 jarig huwelijksfeest organiseer je met deze 5 tips!

10 jarig huwelijksfeest

Binnenkort is het dan zo ver… jullie zijn 10 jaren getrouwd & nog steeds super gelukkig in jullie huwelijk! Dit willen jullie graag vieren met een huwelijksfeest & het plan is dan ook om het groots te vieren. Hoe organiseer je nu een 10 jarig huwelijksfeest? In dit artikel geef ik je 5 tips voor een onvergetelijk 10 jarig huwelijksfeest.

Uitnodigingen versturen

Als eerste is het belangrijk dat je weet wie je wilt uitnodigen. Nodigen jullie alleen vrienden & familie uit? Of zijn collega’s ook welkom? Hoeveel gasten nodigen jullie totaal uit? Hoe gaan jullie de uitnodigen versturen? Doen jullie dit ouderwets per post of per E-mail, Facebook of Whatsapp. Dit zijn allemaal belangrijke vragen om voor jezelf een antwoord op te hebben.

Locatie huren

Welke locatie gaan jullie het huwelijksfeest vieren? Dit kun je lekker thuis doen afhankelijk van het aantal mensen dat jullie uitnodigen en de grootte van jullie huis. Een andere optie is om een locatie te huren. Denk hierbij aan een mooi landgoed of een leuke discotheek. Een locatie huren brengt natuurlijk wel extra kosten met zich mee, dus bedenk vooraf goed hoeveel jullie totaal willen uitgeven voor jullie 10 jarig huwelijksfeest.

Catering of zelf koken?

Veel stellen kiezen ervoor om tegenwoordig catering in te huren tijdens hun huwelijksfeest. De voordelen: Jullie hebben zelf alle aandacht voor de gasten, heerlijk eten, geen afwas. De nadelen: kost relatief veel geld, is niet altijd even handig als jullie besluiten het feest thuis te geven en er niet zoveel ruimte is.

Wat ook een erg leuk idee is om te vragen of alle gasten zelf iets willen maken & meenemen zodat jullie met z’n allen voor de hapjes & drankjes zorgen. Jullie kunnen natuurlijk ook zelf een paar dagen in de keuken staan en alles voorbereiden, maar dat hangt natuurlijk af van jullie: kookkunsten, geld & tijd.

10 jarig huwelijksfeest

Dj en fotograaf

Jullie willen natuurlijk wel dat het een geslaagd feest word, dus maken jullie zelf een playlist met de lekkerste hits of besluiten jullie een DJ te huren. Het voordeel van een DJ is dat hij ter plekke het publiek kan aanvoelen en de muziekstijlen daarop aanpassen. Uiteraard is zelf een playlist maken een stuk voordeliger, al kost dit wel tijd en is het misschien minder cool dan een Dj op jullie feest.

Hetzelfde geld ook voor een fotograaf! Gaan jullie een fotograaf inhuren die mooie foto’s maakt of besluiten jullie het zelf te doen? Tegenwoordig zijn er ook veel mensen die een photobooth huren waarin iedereen verkleed op de foto kan gaan om vervolgens met een te gekke geprinte foto naar huis te kunnen gaan. Nog een optie is om een Polaroid camera te kopen en zelf tijdens het feest foto’s te maken. Wat je ook doet, een ding is zeker.. dit 10 jarig huwelijksfeest willen jullie graag vast gelegd hebben op foto’s.

Overig entertainment

In de voorgaande tips hebben jullie al een goede basis van informatie gekregen voor jullie huwelijksfeest. Uiteraard kun je ook besluiten om het anders aan te pakken en geen dj of fotograaf te huren, maar juist een vuurspuwer of Beatboxer. Wat ook een super leuk idee is en de laatste tijd zeer populair is bij huwelijksfeesten: een Goochelaar!

Een Goochelaar is een fantastische aanvulling op jullie huwelijksfeest. Zo zorgt de goochelaar ervoor dat jullie gasten met elkaar worden verbonden door middel van een magische beleving waar ze nog lang over zullen blijven praten. Kort gezegd zorgt een Goochelaar er voor dat jullie huwelijksfeest onvergetelijk word! Wie wil dat nu niet???

Zijn jullie enthousiast geworden en zouden jullie graag een Goochelaar of ander entertainment willen voor jullie feest? Vraag hieronder dan vrijblijvend een offerte aan!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen