logo small

25 jarig huwelijksfeest vieren met 3 leuke ideeën!

25 jarig huwelijksfeest

25 jarig huwelijksfeest vieren

Jullie zijn nu 25 jaar getrouwd & willen graag jullie huwelijk vieren. Wat voor ideeën hebben jullie? Sowieso is er muziek tijdens het 25 jarig huwelijksfeest, dus een DJ of een liveband moet er aanwezig zijn. Uiteraard ook catering en een geschikte locatie om het feest te geven. Jullie willen ook iets leuks om het huwelijksfeest extra onvergetelijk te maken. Hebben jullie al eens gedacht aan een Goochelaar?

Illusionist of Goochelaar tijdens jullie huwelijksfeest?

Een goochelaar of illusionist huren voor jullie huwelijksfeest is een super leuk idee! De goochelaar kan jullie gasten een extra magische beleving bezorgen waardoor jullie  25 jarig jubileum niet snel vergeten zal worden. Doordat de goochelaar tussen de gasten loopt en steeds voor kleine groepjes zijn magie vertoont, ontstaat er een persoonlijke, vrolijke & vooral magische sfeer! Deze vorm van goochelen heet ook wel close-up of tafelgoochelen.

Goochelaar Kariem

Goochelaar Kariem is gespecialiseerd in close-up goochelen! Met zijn vingervlugge trucs weet hij jullie gasten te betoveren en verwonderd achter te laten. Kariem is tevens de eerste beatboxende goochelaar van Nederland! Beatboxen is een vorm van vocale percussie oftewel simpel gezegd: muzikale/drum geluiden maken met je stem! Dit in combinatie met goochelen is iets wat jullie gasten nog nooit hebben gezien en zeker zal bij blijven! Kariem is ook altijd bereid om mee te denken over andere huwelijksfeest ideeën.

25 jarig huwelijksfeest

Workshops tijdens jullie 25 jarig huwelijksfeest

Een workshop is misschien niet het eerst waaraan je denkt bij een huwelijksfeest, maar het kan zeker een leuke toevoeging zijn! Zo geeft Kariem workshops in Goochelen & Beatboxen.  Voor meer informatie over de workshops klik je hier!

Andere leuke ideeën voor 25 jarig huwelijksfeest

Er zijn natuurlijk ook nog veel andere leuke ideeën voor jullie 25 jarig huwelijksfeest! Kariem heeft een groot netwerk met artiesten zoals: rapper Diggy Dex, DJ DNS, DJ Manie & vele anderen. Ook kent hij andere acts zoals jongleurs, dansers/danseressen & vuurspuwers. Dus mochten jullie opzoek zijn naar leuke huwelijksfeest ideeën neem dan contact op met Kariem.

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen