logo small

Leuke opening van een winkel, hier zijn 3 ideeën!

leuke opening winkel

Je gaat waarschijnlijk binnenkort je eerste winkel openen. Hierbij wil je natuurlijk zoveel mogelijk mensen betrekken. Hoe zorg je voor een leuke opening van de winkel? In dit blog artikel geef ik je 3 ideeën voor een leuke opening van jouw winkel.

Huur een Goochelaar voor een leuke opening

Heb je er ooit weleens aan gedacht om een Goochelaar te huren voor jouw opening? Dit is een super leuk idee! Goochelaar Kariem zorgt ervoor dat er mensen naar de winkel toe worden gelokt met zijn verbazingwekkende goocheltrucs. Verdwijnende & verschijnende munten, zwevende kaarten, portemonnee die in de brand vliegt… niks is te gek!

Het is altijd mogelijk om een toepasselijke truc te bedenken die bij jouw winkel past of een logo van jouw winkel op spelkaarten te laten drukken. Gegarandeerd dat jouw klanten deze leuke opening niet zullen vergeten! Klik voor meer informatie over Kariem hier.

Huur een Beatboxer voor een leuke opening

Een Beatboxer huren? Een Beatboxer is toch iemand die met zijn stem geluiden maakt zoals een drumstel? Ja, dat klopt! Dit is een hele originele manier om je winkel te openen. Wil je de mensen tijdens jouw opening echt verassen en er een spetterende opening van maken? Huur dan Beatboxer Kariem!

Met meer dan 4 geluiden tegelijkertijd is hij een waar spektakel om naar de te luisteren. Alle geluiden worden live gemaakt met zijn stem en het is ook altijd mogelijk om een boodschap van de winkel/bedrijf te verwerken in zijn het Beatbox act.

leuke opening

Goochelaar & Beatboxer voor een leuke opening

Kun je niet kiezen of je een Goochelaar of Beatboxer wilt tijdens jouw opening? Kies dan voor beiden. Kariem is zowel professioneel Goochelaar als Beatboxer en weet deze 2 kunstvormen als geen ander samen te brengen. Dit is super uniek en zorgt gegarandeerd voor een opening die mensen niet snel zullen vergeten! Heb je zelf nog leuke ideeën of wil je graag brainstormen met Kariem… vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen