logo small

Marketing strategie, hier zijn 5 tips!

zakelijk succes

Zakelijk Succes Marketing Seminar

Afgelopen zaterdag was ik aanwezig bij de “Expert Summit 2017” van Bart van den Belt. Tijdens deze trainingsdag leerde ik samen met nog 500 andere ZZP’ers de belangrijkste vaardigheden voor een succesvolle business. Een onderdeel van een succesvolle business is natuurlijk, Marketing. Hierbij volgen de 5 tips voor een goed lopende business!

Marketing

Marketing begint bij het opzetten van een sterk merk. Bepaal daarom eerst je Misse, Visie & kernwaarden. Als je dit hebt gedaan kies je jouw niche, bepaal je de doelgroep waarop jij je wilt richten en breng je focus aan in je diensten. Om een goed begin te maken is het handig als je een marktonderzoek doet zodat je weet of er vraag is naar jouw dienst of product.

Traffic

Als je de hierboven genoemde dingen op orde hebt en hebt uitgewerkt op papier ku je aan de slag gaan met zorgen voor “traffic” naar jouw website. Er zijn 2 manieren waarop je verkeer naar jouw website kunt trekken. Betaald verkeerd of organisch verkeer. Betaald verkeer kunnen bijvoorbeeld advertenties zijn via Google of Facebook. Organisch verkeer kan ook via Google met de juiste “zoekwoorden”. Uiteraard kun je ook organisch verkeer krijgen vanuit Facebook, andere sociale media en Kanaalpartners.

Website 101

Nu je “traffic” naar jouw website trekt is het erg belangrijk om ook je website goed in te richten. Dit doe je door goede landingspagina’s te maken & blog artikelen te schrijven. Vanuit deze pagina’s gaan mensen meteen door naar het contactformulier of naar een “opt-in” waaruit een kennismakingsreeks volgt bijvoorbeeld per email. Als de klanten genoeg vertrouwd met je geraakt zijn en het groeipad hebben bewandeld zal dit resulteren in betalende klanten.

Uitvoering dienst of product

Zorg ervoor dat je met jouw dienst of product alle verwachtingen van de klanten overtreft! Doe dit door meer waarde te geven dan ze verwachten. Meer waarde leveren kun je doen door een “gratis” extra dienst te leveren, klein presentje te geven of simpelweg een heel goed product te leveren wat alle verwachtingen overtreft!

Referenties

Uit jouw dienst of product zullen referenties voortvloeien! Door deze referenties zullen jouw klanten het steeds over jouw dienst of product hebben waardoor je jouw klanten tot ambassadeurs hebt gecreëerd. Hierdoor word er continu gratis reclame voor jouw dienst of product gemaakt, wat opnieuw weer zal resulteren in nieuwe aanvragen en dus ook nieuwe klanten!

marketing strategie

Zakelijk succes vieren

Als je alle dingen hierboven op orde hebt, zul je zakelijk succesvol zijn! Dit wil je natuurlijk  graag vieren, dus je besluit een feest te geven. Bij een feest hoort muziek, lekker eten en entertainment. Kariem is als Goochelaar & Beatboxer uitermate geschikt als entertainment. Voor entertainment hoef je niet verder te zoeken! Kariem loopt tussen jouw gasten door en zal iedereen verwonderen met zijn magische trucs. Als Goochelen nog niet genoeg is, wat dacht je dan van Human Beatbox. Kariem is een spektakel om naar te luisteren terwijl hij 5 geluiden tegelijkertijd produceert. Hij is dan ook niet voor niets 3FM beatbox kampioen geworden. Neem contact op met Kariem en maak jouw feest onvergetelijk!

Bel nu 06 53 45 55 01 of stuur een email naar info@tricksandbeats.com

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen