logo small

De agenda van Kariem deze maand!

Optreden in Thialf stadion, Heerenveen

Kariem heeft weer veel leuke optredens in de planning staan. Zo stond hij afgelopen week te goochelen & beatboxen bij het Crossoverstad festival in Alkmaar. Deze week mag Kariem optreden bij een groot feest van Feenstra in het Thialf stadion, Heerenveen. Het bedrijf bestaat 70 jaar en pakt groots uit! Kariem zal tijdens dit feest de gasten verbazen & verwonderen samen met zijn goochel collega’s Chris Wagemakers en Steve Carlin.

Optreden in Pllek, Amsterdam

Ook staat er een heel leuk optreden in de planning bij Pllek, Amsterdam. Kariem mag hier zijn beatbox kunsten vertonen tijdens het besloten feest wat plaats zal vinden aankomende vrijdagavond. Eerst een solo beatbox showcase en daarna lekker freestyle beatboxen in combinatie met dj, percussionist.

Workshops in Uithof, Utrecht & theater de Kring, Roosendaal

Volgende week dan zal Kariem weer een workshop Goochelen geven aan VWO leerlingen in Uithof, Utrecht. Deze workshops doet hij in samenwerking met een andere organisatie, 4XM. Deze organisatie verzorgd veel workshops door heel Nederland voor scholen & CKV dagen. Zo zal Kariem later in de week nog een workshop goochelen geven in theater de Kring, Roosendaal.

Optreden voor Asus, Hilversum & bruiloft, Maasdijk

Op zaterdag 24 juni zal de productlancering van Asus Europe B.V. plaatsvinden in & rondom theater Gooiland, Hilversum. Kariem zal voor Asus een speciale beatbox/magic showcase doen met de producten van Asus op het podium. Dit beloofd een spektakel te worden! Na het optreden voor Asus in Hilversum gaat Kariem meteen door naar Maasdijk voor een 25 jarig huwelijksfeest. Zoals jullie lezen staan er weer super veel leuke optredens in de planning!

Bruiloft van Youtuber: Jon Venus, Noorwegen

Tot slot, iets wat een super ervaring beloofd te worden. Kariem mag optreden tijdens de bruiloft van youtubers: Jon Venus & kathrine Moen. In Januari tijdens de trip in Los Angeles heeft Kariem deze 2 Youtubers weten te betoveren met zijn magic & beatbox skills. Ze waren zo enthousiast, dat ze Kariem hebben gevraagd om te komen Goochelen & Beatboxen tijdens hun bruiloft in Noorwegen! Kariem is nog nooit in Noorwegen geweest en hoopt hier veel nieuwe mensen te ontmoeten! Wie weet is dit het begin van een internationale carrière. Bedankt voor het lezen & tot volgende week! #tricksandbeats

Save the best for last

Ben je enthousiast geworden en wil je Kariem zelf boeken? Klik dan hier! of bel 06 53 45 55 01

tricksandbeats

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen