logo small

Beatbox Les, leer beatboxen in 10 lessen!

beatbox les van Kariem

Beatbox Les van Kariem

Heb jij altijd al willen leren beatboxen? Dat kun je nu leren in 10 lessen van Kariem Ahmed. Bekend van Holland’s got Talent waar hij tot de live shows in de halve finale kwam, maar ook Beatbox kampioen van 3 FM Freaknacht. Kariem treed regelmatig op bij bedrijfsfeesten & festivals als Beatboxer, maar geeft doordeweeks ook beatbox les bij mensen thuis en bij verschillende scholen in heel Nederland.

Prive les

Naast Beatbox workshops  voor bedrijven en scholen, geeft Kariem ook beatbox les een op een. Tijdens een prive les beatbox leer je uiteraard veel sneller de juiste technieken van het beatboxen. Omdat Kariem alle aandacht voor jou heeft, kan hij alles tot in puntjes uit te leggen.

Wat leer je in 10 lessen Beatbox?

De eerste les zul je de 3 basis geluiden van het Beatboxen leren. Dit zijn de geluiden waarmee je veel verschillende beatbox ritmes kunt maken en die redelijk makkelijk te leren zijn. Les 2 & 3 leer je meer over de ademhaling tijdens het beatboxen en geavanceerde geluiden. In de lessen 4 & 5 zul je leren hoe je een echo kunt na bootsen en leer je technische ritmes met meerdere geluiden teglijkertijd. In les 6 & 7 leer je beatboxen met een microfoon en loopstation. Tijdens de laatste lessen 8, 9 & 10 leer je beatboxen en zingen/praten tegelijkertijd.

Wat zijn de kosten voor een prive beatbox les?

De beatbox lessen duren normaal gesproken 30 min. maar het is in overleg ook mogelijk om een kortere of langere les te volgen. Je kunt zowel bij Kariem thuis of online leren beatboxen. De kosten voor een losse beatbox les van 30 min. zijn €39,95 ex. 9% btw, maar neem je een lessenpakket van 10 beatbox lessen, dan krijg je 1 les GRATIS.

Contact

Heb jij interesse en zou jij graag willen leren Beatboxen? Of ken jij iemand die graag zou willen leren Beatboxen? 

beatbox les

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen