logo small

Beatboxer Kariem opent Dutch Interactive Awards 2018!

Dia 2018 Beatboxer Kariem

Afgelopen donderdag 31 mei was het zo ver… de Dutch Interactive Awards 2018! Maar wat zijn de Dutch Interactive Awards?

Wat zijn de Dutch Interactive Awards?

De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse makers. Emerce en DDA zijn de founders van de DIA’s. De awards worden sinds 2010 jaarlijks uitgereikt. Sinds 2014 worden ook prijzen uitgereikt aan de beste online professionals: de Dutch Interactive Professional Awards (DIA PRO’s).

Alle aangemelde cases worden beoordeeld door onafhankelijke jury’s bestaande uit zwaargewichten. Zij beoordelen de DIA cases op: concept, design en UX, resultaat en optimalisatie.

Alle winnaars worden bekendgemaakt tijdens een feestelijke awardshow. Dit jaar werd de show gehouden in de Beurs van Berlage, Amsterdam.

Dia 2018 Beatboxer Kariem
Beatboxer Kariem opent Dutch Interactive Awards 2018! 2

DIA 2018 show geopend door Kariem

Dit jaar mocht Kariem samen met dj DNS de DIA show openen. Zij deden dit op een hele leuke en originele manier! Dj DNS gebruikte de categorieën/woorden van de DIA om  mee te scratchen, terwijl Kariem zijn beatbox skills liet horen. Als je nog nooit een Beatboxer live hebt gehoord is dit zeer spectaculair! De geluiden/beats die je hoort worden namelijk allemaal door Kariem zelf gemaakt. Je kunt het bijna niet geloven, maar hoort wel 5 geluiden tegelijkertijd. Bekijk hieronder de video en zie voor jezelf!

Wat kan Kariem voor jouw evenement betekenen?

Beatboxer Kariem is de eerste beatboxende goochelaar van Nederland! Hij onderscheid zich hierin van alle andere beatboxers. Deze combinatie heeft hij ontwikkelt door jaren lang te oefenen en veel verschillende optredens te doen. Tijdens een beatbox showcase laat Kariem horen waarom hij een van Nederlands’ beste beatboxers is en niet voor niets in de halve finale van Holland’s got Talent terecht kwam. Zo heeft hij al in verschillende voorprogramma’s mogen optreden van onder andere: Dio, Ali-B en Yes-R.

Kariem kan zowel optreden als Beatboxer of Goochelaar tijdens een: bedrijfsfeest, seminar, beurs, bruiloft of ander evenement! Neem hieronder vrijblijvend contact op met Kariem voor de mogelijkheden.

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen