logo small

Beurs goochelaar zorgt voor meer bezoekers bij stand!

beurs goochelaar

Afgelopen donderdag was ik te gast als beurs Goochelaar bij de stand van Holland Hostess Service in de Jaarbeurs, Utrecht. Mijn taak was hier om zoveel mogelijk mensen te lokken naar de stand en visitekaartjes te verzamelen va potentiële klanten voor Holland Hostess Service.

Beurs goochelaar Kariem

Als beurs goochelaar probeer ik mijzelf aan te passen qua kledingstijl zodat het lijkt alsof ik ook voor het bedrijf werk waardoor ik ben ingehuurd. Hierdoor is het voor bezoekers op de beurs extra verassend als ik zomaar vette goocheltrucs laat zien! Het creëert meteen interactie met de bezoekers en daarna kun je als bedrijf jouw potentiële klanten benaderen. 

holland hostess service

Hoe lang duurt een beurs optreden?

Meestal duurt een beurs optreden tussen de 2-5 uren. In dit geval was ik 3 uren aanwezig, maar helaas was de beurs niet zo druk bezocht als gehoopt. Hierdoor heb ik wel meer tijd kunnen nemen om de bezoekers te verwonderen met mijn magie! Naast goochelaar ben ik ook Beatboxer. Het is dus ook mogelijk om mij als Beatboxer in te zetten bij de volgende beurs! Hieronder kun je in mijn youtube video bekijken hoe het eraan toeging. 

Het type goochelen waarin ik gespecialiseerd ben?

Ik ben gespecialiseerd in close-up magic. Rondlopend tussen het publiek vertoon ik de meest bizarre magische wonderen op enkele centimeters afstand! Omdat deze vorm van goochelen tussen het publiek plaatsvindt, ontstaat er een gezellige, persoonlijke en magische sfeer. Deze vorm van goochelen is erg interactief! Iedereen wordt ook daadwerkelijk bij het optreden betrokken en maakt direct onderdeel uit van de show. Zoals je kunt zien in de video hierboven zorgt het voor dat mensen mensen een ervaring krijgen die ze niet snel zullen vergeten! Hierdoor blijft jouw bedrijf/merk ook in de gedachten van het publiek. Ze zullen er nog veel over napraten wat weer zorgt voor extra “Brand Awareness”. 

Wil je zelf  Goochelaar Kariem inhuren voor de volgende beurs? Neem dan contact op hieronder en vraag naar de mogelijkheden. De offerte is volledig vrijblijvend en op maat gemaakt!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen