logo small

Close-up goochelaar huren voor bedrijfsfeest!

close-up goochelaar kariem

Waarom zou je een close-up goochelaar willen huren tijdens jouw bedrijfsfeest? In dit artikel geef ik je 3 redenen waarom een goochelaar jouw feest onvergetelijk maakt!

Wat is een Close-up Goochelaar?

Er zijn veel verschillende vormen van de Goochelkunst waaronder: Goochelaar, tafel goochelaar, illusionist, mentalist, mindreader etc. In essentie doen zij het allemaal goocheltrucs, maar een illusionist heeft grote trucs op een podium en een mentalist/mindreader doet trucs met “gedachten”. Zoals de naam al zegt doet een “Close-up Goochelaar” trucs dichtbij. Omdat de trucs voor het publiek vaak aan de tafels plaatsvinden word het ook wel tafel goochelen genoemd. Deze Goochelaar zorgt ervoor dat iedereen de magie van dichtbij ervaart.

close-up goochelaar

Waarom zou je een Goochelaar huren?

Een Goochelaar huren tijdens jouw bedrijfsfeest zorgt voor een onvergetelijke ervaring! Tijdens een bedrijfsfeest ga je uiteraard lekker feesten met collega’s, maar het is super leuk om iets onverwachts te regelen voor het feest zoals een goochelaar. Een goochelaar zorgt ervoor dat de feest sfeer er meteen in zit. Een close-up Goochelaar verbind mensen met elkaar door hen samen een magisch moment te laten ervaren. Zo hebben de werknemers nog maanden iets om over na te praten. Ook zorgt een goochelaar ervoor dat er geen ongemakkelijke stiltes zullen vallen tussen collega’s tijdens het feest. Iedereen word bij het optreden betrokken, wat zorgt voor een goed teamverband. 

Close-up Goochelaar Kariem

Kariem Ahmed behoort tot de top Goochelaars die Nederland rijk is. Wat maakt hem anders dan de rest? Kariem is niet alleen een vingervlugge, coole & magische verschijning om te zien, maar kan naast goochelen ook nog eens heel goed Beatboxen.

Zijn Tricks and Beats zijn van het hoogste niveau! Zo heeft hij oa. optredens gedaan in binnen & buitenland voor: KLM, Louis Vuitton, Google, Shell, ASUS etc.

Bekijk de video hieronder en overtuig jezelf! Vraag nu een offerte aan & Kariem maakt jouw feest onvergetelijk! 

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen