logo small

Feestelijke opening? Hier zijn 3 tips!

3 tips voor een feestelijke opening

Een feestelijke opening van een winkel organiseren? of een nieuw product lanceren? Dan ben je vast opzoek naar leuke ideeën om de opening of het product extra speciaal te maken. In deze blog geef ik je enkele tips om ervoor te zorgen dat de feestelijke opening een succes word!

Tip #1

Ga brainstormen! Doe dit samen met je collega’s, klanten of vrienden. Vaak hebben zij super goede & leuke ideeën waar je zelf niet aan hebt gedacht. Plan een brainstorm sessie in en schrijf alles op wat jullie bedenken. Het maakt voor nu nog niks uit of het haalbaar is of niet, maar door de ideeën op te schrijven kun je op een ander moment ernaar kijken en nieuwe ideeën krijgen.

Tip #2

Wat is je doelgroep? Natuurlijk wil je weten welke mensen er naar het openingsfeest komen. Organiseer je iets voor zakelijke klanten dan wordt dit natuurlijk anders dan jonge tieners als doelgroep. Probeer goed jouw doelgroep in te schatten en probeer er achter te komen wat deze groep mensen enthousiast maakt! Je kunt voorafgaand een klein onderzoek starten bij. via facebook door een korte enquête te laten invullen of door mensen te laten stemmen. Op deze manier weet je zeker dat jouw doelgroep aangetrokken word.

Tip #3

Wie gaat de feestelijke opening verzorgen? Nodig je een BN’ER uit om de opening te doen of komt er een bekende artiest optreden. Waarvoor je ook kiest, is het belangrijk dat jij met deze persoon of act je doelgroep enthousiast kunt maken! Zo kun je bijv. een Goochelaar inhuren of een Beatbox act! Dit spreekt een grote doelgroep aan en zorgt ervoor dat de mensen langer willen blijven. Ook kan een Goochelaar waarschijnlijk wel trucs uitvoeren met producten uit de winkel of jullie visitekaartjes.

Kortom, hoe je ook begint met het organiseren van een feestelijke opening. Zul je met deze 3 tips een heel eind komen! Voor vragen kun je mij mailen naar info@tricksandbeats.com

Voor meer informatie over mij klik hier. Of volg mij op sociale media: 

Facebook Instagram Youtube

feestelijke opening

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen