logo small

Festival activiteiten!!!

festival activiteiten

Festival activiteiten zorgen voor extra sfeer

Het mooie weer staat weer voor de deur en dat betekend dat er weer veel festivals worden georganiseerd. Daarvoor moeten natuurlijk veel dingen geregeld worden zoals: acts, foodtrucks, bars, beveiliging, toiletten, maar ook leuke festival activiteiten.

Bij veel festivals hebben ze tegenwoordig naast de live acts op het podium ook nog andere festival activiteiten. Denk daarbij aan bijv. hoepels of een shisha lounge gedeelte. Hiermee kunnen de festival bezoekers zichzelf prima vermaken op de momenten dat ze even iets anders willen doen dan naar de volgende live act kijken.

Workshops

Wat tegenwoordig steeds vaker gevraagd word bij festival zijn workshops. Zo hebben sommige festivals bij: workshops koken of workshop dichten. Wat ook steeds vaker gevraagd word zijn workshops in Goochelen en workshop beatbox. Kariem is een professionele Goochelaar & Beatboxer en geeft zowel workshops in Goochelen als Beatboxen. Klik hier voor meer informatie over de workshop Goochelen & workshop Beatboxen.

Workshop Goochelen

Waarom een workshop Beatboxen?

Zowel goochelen als beatboxen zijn twee kunstvormen die veel mensen aanspreken. Tijdens de workshop beatboxen leer je verschillende geluiden. Als je deze geluiden samenvoegt tot een beat & door elkaar heen laat klinken, lijkt het onmogelijk. Het is een soort van illusie maar dan met geluid. Tijdens de beatbox workshop leer je wel 5 verschillende geluiden, die je door elkaar kunt produceren met je stem. Mensen zullen erg verrast zijn als je dit laat horen!

Waarom een workshop Goochelen?

Bijna iedereen wilt wel weten hoe de goochelaar zijn trucs doet zodat zij zelf ook mensen kunnen verbazen met een truc! Tijdens deze workshop leer je enkele basis trucs en principes van het goochelen waarmee je vele mensen zult verwonderen! Volgende keer als je bij een feestje bent zul jij de mensen kunnen verbazen en amuseren met jouw goocheltruc. Zo leer je een trucje met een vingerhoedje & elastiekje. Kleine voorwerpen die je altijd bij je kunt dragen zodat je overal mensen kunt betoveren met jouw goocheltruc.

Contact

Workshops goochelen & beatboxen zijn leuk voor jong/oud ongeacht! Workshops zorgen voor contact en verbinding tijdens een festival. Ben jij bezig met het organiseren van een festival en lijkt het je leuk om een aantal workshops te in te plannen. Neem dan nu contact op voor de mogelijkheden via info@tricksandbeats.com of bel/whatsapp 06 53 45 55 01

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen