logo small

Goochelaar Amstelveen maakt jouw feest onvergetelijk!

goochelaar Amstelveen

Goochelaar Amstelveen maakt jouw feest magisch! Waarschijnlijk heb je binnenkort een feestje in Amstelveen te vieren en wilt je graag een professionele Goochelaar huren. 

Goochelaar Amstelveen

Kariem is de eerste Beatboxende Goochelaar van Nederland! Hiermee onderscheid hij zich van alle andere Goochelaars. Gespecialiseerd in close-up/tafel goochelen zal hij al uw gasten verwonderen met zijn coole & magische trucs. Bekend van de tv programma’s: “Holland’s got Talent” & “de Magische Winkel” op Ned3 wordt Kariem wekelijks ingezet om mensen te verwonderen met zijn magie en beatbox skills. Zo werd hij laatst nog overgevlogen om zijn Tricks and Beats te laten zien in Noorwegen. Om vervolgens 4 dagen later een optreden te verzorgen voor ING bank als Goochelaar in Amstelveen. U kunt Kariem huren voor verjaardagen, bruiloftenbedrijfsfeesten, beurzen & festivals.

Hoe lang duurt een optreden van Kariem?

Hoe lang een optreden duurt is afhankelijk van het aantal mensen, de setting en het soort feest. Zo zal een optreden goochelen voor 300 gasten bij een groot evenement ongeveer 4 uren duren, maar een klein feestje met 25 gasten ongeveer 60 min. Beatbox optredens duren maximaal 15 min. per showcase, maar kunnen bijvoorbeeld wel meerdere keren tijdens een evenement worden gedaan. Uiteraard is de combinatie van beatbox met goochelen ook mogelijk.

goochelaar Amstelveen

Hoeveel kost het om goochelaar Amstelveen te huren?

U kunt Kariem al inhuren vanaf €450, maar voor de exacte tarieven kunt een vrijblijvende op maat gemaakte offerte aanvragen bij info@tricksandbeats.com

Wat gebeurd er als Kariem onverwachts ziek is?

Dit is nog nooit voorgekomen, maar mocht dit het geval zijn dan zal hij alsnog proberen te komen en anders voor zo goed als mogelijk gelijkwaardige vervanging zorgen.

Workshop Goochelen

Het is ook mogelijk om een workshop Goochelen te volgen bij Kariem. Bijna iedereen wilt wel weten hoe de goochelaar zijn trucs doet zodat zij zelf ook mensen kunnen verbazen met een truc! Tijdens deze workshop leer je enkele basis trucs en principes van het goochelen waarmee je vele mensen zult verwonderen! Volgende keer als je bij een feestje bent zul jij de mensen kunnen verbazen en amuseren met jouw goocheltruc. Zo leer je een trucje met een vingerhoedje & elastiekje. Kleine voorwerpen die je altijd bij je kunt dragen zodat je overal mensen kunt betoveren met jouw goocheltruc.
Ben je enthousiast geworden en wil je een Goochelaar huren?

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen