logo small

Kariem zal goochelen voor sieraden merk Buddha to Buddha!

Aankomende zondag is het zover… de paas editie van Sunday Social in het W hotel. Deze keer hebben zij een speciale samenwerking met het sieraden merk: Buddha to Buddha. Om het feest extra uniek te maken hebben ze Kariem van Tricks and Beats gevraagd zijn kunsten te vertonen met de sieraden aankomende zondag 21 april 2019.

Wat is Sunday Social?

Sunday Social is een event op elke derde zondag van de maand in het W hotel, Amsterdam. Elke editie is er een speciale samenwerking met toffe kleding merken of sieraden merken. Het feest vind plaats op het dakterras van het W hotel met een prachtig uitzicht over paleis op de Dam. Het begint om 17:00u en duurt tot 23:00u in de avond zodat iedereen weer fris & fruitig maandag naar het werk kan. Check de Facebook pagina voor meer informatie over Sunday Social!

Buddha to Buddha

Sinds de oprichting van Buddha to Buddha in 1997, wordt het sieraden merk geïnspireerd door de Boeddha-manier van leven. Een wereld waarin bewustzijn, liefde en vreugde de boventoon voeren. Buddha to Buddha is een in Amsterdam gevestigd lifestyle-merk, wereldwijd bekend om zijn buitengewone opvallende unisex en tijdloze sieraden ontwerpen gemaakt van 925 sterling zilver. Buddha to Buddha sieraden worden met de hand gemaakt door ’s werelds beste ambachtslieden op Bali, Indonesië.

buddha to buddha

Paas editie Sunday Social met Tricks and Beats

Aankomende zondag 21 april zal Kariem van Tricks and Beats zijn kunsten vertonen met de sieraden van Buddha to Buddha. Kariem zal rondlopend tussen het publiek zijn magische kunsten vertonen. Zijn optreden is tussen 20:00 – 22:00u, dus als je van magic houd, zorg dan dat je aanwezig bent! Je kunt verwachten dat dit een onvergetelijke avond zal worden met ringen die zweven & verdwijnen, armbanden die dwars door elkaar heen smelten en andere onmogelijke trucs die je niet wilt missen. Zorg dus dat je erbij bent aankomende zondag, want dit wil je echt niet missen!

Wil je zelf ook een Goochelaar huren voor jouw event? Vraag dan hieronder een offerte aan!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen