logo small

Hoe komt een goochelaar aan trucs?

goocheltrucs

Hoe komt een goochelaar aan trucs?

De meeste goochelaar kopen trucs in een goochelwinkel. Dit is helaas niet zo sprookjes achtig zoals in Harry Potter films, maar eerder een soort groot magazijn waarin alle trucs liggen uitgestald.

Een van de bekendste goochelwinkels in Nederland is de Magicshop. Deze goochelwinkel heeft het grootste assortiment van Nederland en heeft een online webwinkel. Ook is er een fysieke winkel hiervan die zich bevind in Heemskerk. Nou niet echt een plaats waarvan je denkt… laten we hier een goochelwinkel beginnen haha. Voorheen was deze winkel in Haarlem en bestond toen onder de naam Jan Monnikendam. De winkel Jan Monnikendam bestaat nog steeds, maar is nu weer alleen een feestwinkel.

Trucs zelf bedenken

Zoals je hebt gelezen worden de meeste trucs gekocht in een goochelwinkel. Nu is dit natuurlijk niet de enige optie, want je kunt natuurlijk ook zelf trucs bedenken. Aangezien er bijna wekelijks nieuwe trucs worden bedacht door goochelaars wereldwijd is het erg lastig om zelf iets origineels te bedenken, maar als je creatief bent is dit zeker mogelijk! Zo heb ik zelf een gave kaarttruc bedacht met de naam: Upfront. 

Klik hier om het blog artikel over mijn effect Upfront te lezen!

upfront

Boeken lenen uit de Bibliotheek

Dit is misschien een hele ouderwetse methode, maar het heeft wel wat. Goochelboeken uit de bieb lenen was een van de makkelijkste manieren om in aanraking te komen met de Goochelkunst en dus ook Goocheltrucs. Tegenwoordig kun je ook veel trucs leren online. Niet alleen betaalde trucs van goochelwinkels, maar ook gratis trucs via het platform Youtube. Hierop delen tegenwoordig veel Goochelaars hun trucs. Eigenlijk is het natuurlijk tegen de regels van de Goochelkunst in om trucs te verklappen, maar met het online tijdperk van nu is het bijna niet meer tegen te houden. Het voordeel is wel dat er daardoor steeds nieuwe mensen geïnteresseerd raken in de Goochelkunst.

Zelf leg ik ook een aantal trucs uit op mijn kanaal. Klik hier om mijn Youtube kanaal te bekijken!

Wil je zelf een Goochelaar inhuren of Goochelles krijgen?

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen