logo small

Kariem gaat optreden voor Coca Cola!

coca cola

Goochelen voor Coca Cola

Op woensdag 10 mei mag ik goochelen in opdracht van Coca Cola. Hoe vet is dit?! Ik heb van Coca Cola een pakje speelkaarten gehad met hun logo daarop en zal dan ook de hele avond goochelen met het speciale Coca Cola kaartspel. Deze leuke opdracht zal ik samen gaan uitvoeren met collega goochelaar Ray-Joel. Het evenement zal plaatsvinden in Groningen waar een klant van Coca Cola een nieuw restaurant zal openen.

Mei een drukke maand?

Mei is een hele drukke maand. Zo heb ik dus 10 mei het optreden van Coca Cola in de avond, maar in de middag doe ik een optreden/workshop namens stichting Magic Care in het stadion van ADO Den Haag. Verder heb ik deze maand nog enkele bruiloften waar ik zal optreden als Goochelaar. Ook zal ik nog enkele beatbox lessen geven. Niet alleen op scholen, maar ook prive.

Trucs in de supermarkt Jumbo

Mei is ook de maand waarin ik een avond lang trucs ga uithalen in de supermarkt Jumbo. De goocheltrucs zal ik gaan doen bij klanten die gewoon aan het winkelen zijn. Dit alles word gefilmd met verborgen camera en vervolgens (met toestemming van de klanten) online gepubliceerd op mijn youtube kanaal, facebook pagina & de pagina van Jumbo!

OBA Bulk terminal

Misschien vraag jij je af wat deze subtitel betekent?! Ik zal het uitleggen. OBA Bulk is een groot bedrijf die voornamelijk kolen produceert en daarmee dus indirect zorgt voor onze elektriciteit. Wat heeft dit te maken met Kariem?  Nou… ik mocht op zondag optreden voor OBA Bulk. Tijdens de familie dag op 7 mei was dit terrein voor het eerst toegankelijk voor familieleden en vrienden. Om deze feestelijke dag extra leuk & bijzonder te maken hebben ze mij ingehuurd om de mensen te verwonderen met mijn goochelkunst.

Up to date

Nu zijn jullie allemaal weer up to date! Zoals je hebt gelezen staan er weer veel leuke dingen op de planning. Ook heb ik alweer een aantal bijzondere optredens mogen doen. Wat zijn jullie plannen voor deze maand? 

Laat een reactie hieronder achter en maak kans op een gratis workshop Goochelen of beatboxen!

Coca cola
Coca cola

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen