logo small

Kariem mag optreden voor Mc Donald’s!

McDonalds

Morgen 8 Februari is het zo ver… Kariem ook wel bekend als Tricks & Beats mag zijn kunsten vertonen voor de bekende voedselketen Mc Donald’s.

Bedrijfs feest in Burgerburg

Mc Donald’s gaat hun feest vieren op een prachtige locatie in Burgerbrug. Dit is een klein dorpje vlakbij schagen in de buurt. Omdat het gaat om het personeel van de vestigingen: Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen & Den Helder zal het feest wat kleinschaliger zijn, maar dit zorgt ook voor een leuke & intieme sfeer.

Goochelen voor Mc Donald’s

Dit is de eerste keer dat Kariem zal optreden voor Mc Donald’s. Het beloofd een geweldig feest te worden morgen avond! Wat misschien wel grappig is om te vermelden, is dat het personeel geen Mc Donald’s voedsel zal eten tijdens het bedrijfsfeest, maar een chique diner krijg voorgeschoteld. Kariem zal de gasten vermaken met zijn ongelofelijke trucs & vingervlugheid.

Mc Donald's

Waarom bedrijven steeds vaker een goochelaar huren

Waarom huren steeds meer bedrijven een Goochelaar voor hun bedrijfsfeest? Dat is een goede vraag. Het antwoord is heel simpel! Een Goochelaar zorgt voor verbinding tussen de gasten, zodat er een hechtere band ontstaat onderling. Dit komt weer ten goede op de werkvloer.

Ook zorgt een Goochelaar ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen en dat je niet steeds op je telefoon hoeft te kijken om jezelf te vermaken. Doordat de Goochelaar mensen bezig houd tussen de gerechten door, zorgt er ook voor dat gasten niet het gevoel krijgen dat ze lang op hun eten wachten. De tijd lijkt voorbij te vliegen!

Tot slot… een Goochelaar zorgt voor een onvergetelijke avond waar nog lang over nagepraat zal worden! Als bedrijf zijnde wil je uiteraard graag dat je personeel een positieve associatie heeft met werk. Door de verwondering zullen zei nog lang & veel napraten over het feest tegen anderen. Wanneer ze het over het feest hebben komt natuurlijk ook het bedrijf ten sprake, wat voor extra brand awareness zorgt.

Ben je benieuwd geworden wat een Goochelaar voor jou kan betekenen?

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen