logo small

Kariem opent het ASUS ROG event 2018!

ROG event 2018

Op 30 juni 2018 was het weer zo ver… het jaarlijkse ROG event van ASUS in Hilversum!

Wat betekend ROG?

ROG staat voor Republic Of Gamers. Het is een merk van hardware-onderdelen voor gaming-pc’s. Het werd opgericht in 2006 door het Taiwanese bedrijf ASUS. De producten bestaan onder meer uit moederborden, gamingdesktops, gamingnotebooks, grafische kaarten, geluidskaarten en computeraccessoires zoals muizen, headsets en toetsenborden. ASUS heeft wereldwijd verschillende wereldrecords en prijzen behaald. ROG ondersteunt ook evenementen zoals QuakeCon, BlizzCon en Dreamhack.

Wat deed Kariem tijdens dit ROG event?

Net als vorig jaar maakte Kariem weer een deel uit van de show. Vorig jaar mocht Kariem de show sluiten met zijn Beatbox act. Dit Jaar mocht hij het ROG event openen met zijn Beatbox act. De show is terug te zien hier!

In zijn Beatbox act voor ASUS heeft hij verschillende bekende gaming quotes verwerkt en enkele melodieën uit games weten te beatboxen. De reactie vanuit het publiek was zeer goed & zeker voor herhaling vatbaar!

ROG event

Beatboxer Kariem huren voor jouw event?

Zou jij ook Beatboxer Kariem willen inhuren voor jouw volgende event. Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden. Kariem heeft een standaard Beatbox act, maar kan ook shows op maat maken zoals hij hier heeft gedaan voor het ASUS ROG event. Naast Beatboxen kan Kariem ook zeer goed Goochelen. Om meer te lezen over het Goochelen klik je hier!

Waarom zou je Kariem huren?

Beatboxer Kariem is de eerste beatboxende goochelaar van Nederland en onderscheid zich hierin van alle andere beatboxers. Deze combinatie heeft hij ontwikkelt door jaren lang te oefenen en veel verschillende optredens te doen. Tijdens een beatbox showcase laat Kariem horen waarom hij een van Nederlands’ beste beatboxers is en niet voor niets in de halve finale van Holland’s got Talent terecht kwam. Zo heeft hij al in verschillende voorprogramma’s mogen optreden van onder andere: Diggy Dex, Ali-B en Yes-R. Met meer dan 4 geluiden tegelijk is het een waar spektakel om naar Kariem te kijken en te luisteren!

Neem hieronder vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen