logo small

Youtube kanaal Tricks and Beats!

youtube

Youtube kanaal

Tegenwoordig zit iedereen op youtube. Niet alleen om filmpjes te bekijken, maar ook zelf video’s te uploaden. Ik ben hier sinds kort ook serieus mee begonnen. Ik heb al een aantal jaar een youtube kanaal, maar sinds afgelopen maand ben ik er veel mee bezig! Het kanaal van mij heeft de naam “Tricks and Beats“. Op dit kanaal kun je zoals de naam al zegt video’s verwachten met daarin trucs & human beatbox. Daarnaast zullen er ook review & tutorial video’s komen over bijv. kaarten, trucs & beatbox geluiden.

Wat zou jij willen zien op dit kanaal?

Graag zou ik willen horen wat jij op dit kanaal zou willen zien. Laat onder dit artikel jouw reactie achter! Het is tenslotte de bedoeling dat jij als kijker het interessant vindt om mijn video’s te blijven bekijken. Zou je bijv. ook vlogs willen zien? Hoe het leven eruit ziet als Goochelaar/Beatboxer? Er zijn echt duizenden kanalen en het is erg moeilijk om je te onderscheiden, maar toch probeer ik er mijn eigen draai aan te geven. Momenteel upload ik mijn video’s in het engels zodat ik mensen in het buitenland ook ermee kan bereiken. Heb je nog leuke ideeën of tips? ik hoor ze graag van je!

Nieuwe video online elke Donderdag!

Ik zal elke donderdag een nieuwe video uploaden. Sinds kort ben ik aan het oefenen met video bewerken. Het gaat op zich wel redelijk, maar er zijn veel dingen te leren. Momenteel gebruik ik voor het bewerken Imovie, maar ik zou in de toekomst graag willen werken met Adobe Premiere Pro. Gelukkig zit het qua video apparatuur helemaal goed! Voor mijn video’s gebruik ik mijn Canon 70D en ik heb ook vandaag een Rode video Mic aangeschaft zodat ik goed en helder te verstaan ben in mijn video’s.

Abonneer op mijn kanaal!

Als je interesse hebt in goocheltrucs, beatbox video’s of tutorials zodat je zelf kunt leren goochelen of beatboxen ben je bij mij aan het goede adres. Klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal.

youtube channel

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen