logo small

Binnenkort is Kariem weer te zien op TV!

TV

Binnenkort weer te zien op TV

Ja, je leest het goed… Kariem is binnenkort weer te zien op tv! Niet in een, maar zelfs twee programma’s. Het eerste programma waarin Kariem te zien is heet: Zapp skills.

Aankomende vrijdag 18 augustus zal Kariem een presentator van Zapp een aantal goocheltrucs leren. Vervolgens is het de bedoeling dat de presentator de truc/trucs zo goed mogelijk uitvoert. Kariem zal jureren over de uitvoering van de presentator. De hele dag is dit programma online te volgen via een livestream. In de avond van 18 augustus om 18:00 u zal er ook nog een verslag op NPO 3 te zien zijn.

Circus Gerschtanowitz op SBS6

Rond oktober/november zal er op SBS6 het nieuwe programma ‘Circus Gerschtanowitz’ worden uitgezonden. In dit zeer gevarieerde en gezellige nieuwe entertainmentprogramma komen mensen langs die iets bijzonders hebben, iets bijzonders kunnen of alleen maar iets bijzonders willen laten zien. Dit kan werkelijk van alles zijn. En je kunt er 2.500 euro mee winnen! Kariem is benaderd door John de Mol om zijn Tricks & Beats te vertonen in dit nieuwe tv programma. Wanneer de opnames zijn is nog niet duidelijk, maar jullie worden op de hoogte gehouden.

Holland’s Got Talent op SBS6

Kariem is zoals sommige van jullie weten al vaker op tv te zien geweest. Zo was hij te zien bij HGT in 2008. Hij deed toen mee als beatboxer en wist het ver te schoppen. Hij eindigde tijdens de live shows in de halve finale. Andere acts die toen ook mee deden waren onder andere: Mario (operazanger) en Waylon.

TV

De Magische Winkel op Zapp/NPO 3

In begin 2016 was Kariem te zien als Goochelaar in het tv programma: De Magische Winkel. In dit programma was Kariem samen met een aantal andere goochel grootmeesters te zien. In elke aflevering komt een kind met goocheltalent naar de magische winkel toe om een nieuwe truc te leren van een goochel grootmeester. Hieronder kun je een aantal afleveringen bekijken van Kariem in “De Magische Winkel”.

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen