logo small

Leer Goochelen, in 8 lessen!

goochel les

Lessen Goochelen van Kariem

Heb jij altijd al willen leren goochelen? Dat kun je nu leren in 8 lessen van Kariem Ahmed. Bekend van Holland’s got Talent waar hij tot de live shows in de halve finale kwam, maar ook van “de Magische Winkel” op Zapp. Kariem treed regelmatig op bij bedrijfsfeesten, bruiloften & verjaardagsfeestjes als Goochelaar, maar geeft doordeweeks ook Goochel lessen thuis en bij verschillende scholen in heel Nederland.

Prive les

Naast Magic workshops voor bedrijven en scholen, geeft Kariem ook Goochel les een op een. Tijdens een prive les Goochelen leer je uiteraard veel sneller de juiste technieken van het Goochelen. Omdat Kariem alle aandacht voor jou heeft, kan hij alles tot in puntjes uit te leggen.

Wat leer je in 8 lessen Goochelen?

De eerste les zul je de 3 basis technieken met kaarten leren uit de goochelkunst. Dit zijn technieken waarmee je veel verschillende trucs kunt doen en die redelijk makkelijk te leren zijn. Les 2 & 3 leer je meer over over timing, framing & afleiding. In de lessen 4 & 5 zul je leren hoe je met munten & andere materialen kunt goochelen. In les 6 leer je over de presentatie van de goocheltrucs. Tijdens de laatste lessen 7 & 8 leer je alles van de vorige lessen met elkaar te combineren tot een geheel en eventueel nog wat moeilijkere technieken.

Wat zijn de kosten voor een prive Goochel les?

De Goochel lessen duren normaal gesproken 60 min. maar het is in overleg ook mogelijk om een kortere of langere les te volgen. De lessen worden thuis bij Kariem (in Alkmaar) gegeven. De kosten voor een losse Goochel les zijn €70 ex. reiskosten & btw, maar neem je een lessenpakket van 8 goochel lessen is de totaalprijs €480 ex 9%btw oftewel €60 per les i.p.v. €70.

Neem contact op

Heb jij interesse en zou jij graag willen leren Goochelen? Of ken jij iemand die graag zou willen leren Goochelen? Neem dan contact met mij op!

goochelen

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen