logo small

De leukste acts voor een Bruiloft feest vind je hier!

Bruiloft acts

Waarschijnlijk ben je druk bezig met het organiseren voor jullie of iemand anders bruiloft & ben je opzoek naar de leukste act. In dit blog artikel zet ik de leukste acts op een rij die een bruiloft onvergetelijk maken.

Beatboxer met een Beatbox act

Hierbij een super origineel idee en zeker een van de leukste acts om te hebben tijdens een bruiloft is een Beatboxer die een Beatbox act doet. De meeste mensen hebben nog nooit live een Beatbox horen/zien optreden en zullen versteld staan van de geluiden die de Beatbox kan produceren met zijn stem. Het klinkt net alsof er een hele band op het podium staat, maar alle geluiden komen toch echt uit de keel van de Beatboxer.

Leukste acts
De leukste acts voor een Bruiloft feest vind je hier! 2

Goochelaar een van de leukste acts

Een Goochelaar of Magician mag toch echt niet ontbreken bij een bruiloft feest! Het zorgt ervoor dat de gasten een magische ervaring beleven waar zij nog lang over zullen napraten. Als je ooit een goede Goochelaar live hebt zien optreden weet je precies wat ik bedoel. Je weet dat je ogen je voor de gek houden, maar het lijkt toch echt tovenarij wat er gebeurd. Een Goochelaar brengt mensen bij elkaar en zorgt ervoor dat iedereen weer even helemaal als een kind verwonderd is die alles voor de eerste keer ziet als pure magie.

Als deze acts je hierboven aanspreken dan ben je op het juiste adres, want Kariem Ahmed beter bekend als Tricks and Beats is gespecialiseerd in beiden. Onder meer bekend van het programma Holland’s got Talent waarbij hij in de halve finale kwam als Beatboxer en 3FM waarbij hij Beatbox kampioen werd. Ook was Kariem te zien op NPO3 bij het tv programma: De Magische Winkel en in meerdere commercials waaronder: ING, KFC, AH etc

Klik hieronder om deze unieke acts te boeken voor een Bruiloft feest en zorg ervoor dat het een onvergetelijk feest zal worden!

[maxbutton id=”3″ ]

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen