logo small

Stichting Magic Care

magic care

Stiching Magic Care

De Stichting bestaat uit een groep van 34 goochelaars met veel ervaring in het goochelen voor kinderen. Het doel van Magic Care is kinderen, die door ziekte, handicap of door een vervelende thuissituaties in de problemen zijn gekomen, door middel van goochelen te ondersteunen. Voor het kind is het aanleren van een goocheltruc het doel. Voor de goochelaars van de stichting is het goochelen een middel om samen met de groepsleiding te werken aan de verbetering van de motorische- en/of de sociaal/emotionele ontwikkeling van de kinderen.

magic care team

Missie

Ondersteuning bieden aan kwetsbare kinderen.
Het gaat om kinderen die kwetsbaar zijn en/of in hun ontwikkeling bedreigd worden.
Uitgangspunt is het helpen ontwikkelen van het unieke en positieve van ieder kind en diens vermogen tot zelfontplooiing.

Methode

Een entertainende en therapeutische workshop die zorgt voor een positieve ervaring en verbetering van het zelfbeeld van het kind. De Magic Care goochelaars bieden belangeloos een doelgroep-specifiek en uniek programma aan.

Visie

Positieve ervaringen en een positief zelfbeeld zijn fundamenteel voor iedereen, vooral voor kwetsbare kinderen.
Deze visie wordt toegepast door met de kinderen op een warme, integere en professionele manier te werken aan het verhogen van het zelfvertrouwen en de weerbaarheid.

Ambasadeur van Magic Care

Bijzonder trots zijn wij er op dat Hans Klok, Nederlands beroemdste goochelaar-illusionist, ambassadeur
van Stichting Magic Care is en dat onderstaande heren de initiatieven van Magic Care ondersteunen en
de stichting met raad en daad geheel vrijwillig bijstaan.

magic care team met hans klok

Magic magazine: Weg

Op het Dutch Festival of Magic zal zijn initiatief het magazine “WEG” worden gelanceerd en verkocht. Waarbij een groot deel van de opbrengsten naar stichting Magic Care gaat. In deze special van de Informagie, het digitale vakblad van de Nederlandse goochelkunst, staan grote interviews met oa: Hans Klok, Christian Farla en Scott & Muriel.

In de interviews staat de weg naar het podium van al deze Nederlandse grootmeesters van de magie centraal. Elk interview kent een andere creatieve insteek. De verhalen zijn beeldend geschreven en voorzien van veel beeldmateriaal uit vroegere tijden en nu. Door je mobiel te scannen op de QR codes beleef je de show van de magicians bijna live.

Het magazine “WEG” is een initiatief van Marcel Verbakel (lid van Goochelclub Rotterdam) en wordt ondersteund door de Nederlandse Magische Unie. Het blad is 64 pagina’s dik en zal op het Dutch Festival of Magic in theater De Meerse in Hoofddorp (25, 26 en 27 mei) voor het eerst worden verkocht voor slechts 10 euro.

Uiteraard kunnen ook mensen die geen goochelaar zijn, maar Magic Care wel een warm hart toedragen dit speciale magazine bestellen. Meer informatie over Magic Care kunt u lezen op de website. Klik hier!

Goochelaar huren voor uw event? Klik Hier!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen