logo small

De 5 leukste ideeën voor een Nieuwjaarsbijeenkomst

nieuwjaarsbijeenkomst ideeën

Waarschijnlijk ben je opzoek naar leuke ideeën voor de nieuwjaarsbijeenkomst. Dan ben je hier op de juiste pagina! In dit blog artikel geef ik je de vijf leukste ideeën voor jouw nieuwjaarsbijeenkomst.

Nieuwjaarsbijeenkomst acts

Je wilt het nieuwe jaar goed beginnen en besluit een bijeenkomst te organiseren. Natuurlijk wil je dat doen met leuke mensen, lekker eten & een mooie locatie. Graag wil je ook iets extra’s organiseren voor je gasten zoals een leuke act. Hier volgen 5 leuke ideeën voor jouw bijeenkomst.

Goochelaar huren

Een Goochelaar huren is een super leuk idee! De goochelaar kan ervoor zorgen dat iedereen zich vermaakt tijdens de bijeenkomst en dat gasten iets hebben om over na te praten. Doordat de goochelaar tussen het publiek loopt ontstaat er een magische sfeer en kunnen de gasten de magie van dichtbij beleven. Om meer informatie te vinden over Goochelaar Kariem kun je hier klikken.

DJ huren

Tijdens jouw nieuwjaarsbijeenkomst wil je natuurlijk dat iedereen het jaar feestelijk begint en hoe kan dit nu beter dan met een DJ. Een DJ kan met zijn of haar muziek zorgen dat iedereen staat te swingen en de sfeer er meteen goed in zit. Je kunt een house DJ huren, maar natuurlijk ook een allround DJ die alle soorten muziek kan draaien zodat iedereen tevreden is.

Photo booth huren

Ook wel een Fotohokje op z’n Nederlands, zorgt ervoor dat je gasten lol beleven met elkaar. Met gekke pruiken, brillen & hoedjes op de foto zullen je gasten zich niet vervelen en ook een aandenken hebben aan de nieuwjaarsbijeenkomst. Er zijn veel verschillende Photo booths te huur, maar voor de leukste klik je onderaan deze pagina op ” offerte aanvragen”.

nieuwjaarsbijeenkomst ideeën
Goochelaar Kariem aan het werk.

Live Band huren

Vind je een DJ maar niks? Misschien is een liveband dan wat voor jouw bijeenkomst! Een goede liveband zorgt ervoor dat het publiek word betrokken bij het optreden. Ook geeft een band op locatie een andere sfeer dan een DJ tijdens jouw nieuwjaarsbijeenkomst. Bijna iedereen vind het tof om een band live te zien spelen, mits het een goede band is natuurlijk.

Beatboxer huren

Is een liveband of DJ te standaard voor jouw bijeenkomst? Wat dacht je ervan om een Beatboxer te huren! Dit is echt een super origineel idee en jouw gasten zullen op een enkele uitzondering na, nog nooit een Beatboxer hebben gezien. Wat is een Beatboxer? Een Beatboxer is iemand die met zijn stem op muzikale wijze geluiden imiteert. Simpel gezegd drummen met je mond, maar hier blijft het niet bij. Beatboxen is niet beperkt tot alleen een drumstel imiteren, maar kan ook worden gecombineerd met zang, rap en andere instrumenten. Om de beste beatboxer van Nederland te huren kun je hieronder de offerte aanvragen. (Kariem is de enige beatboxende Goochelaar van Nederland. Lees hier meer over Kariem…)

Dit zijn de vijf leukste ideeën voor jouw nieuwjaarsbijeenkomst! Heb je zelf nog leuke tips? Laat ze dan hieronder achter in een reactie!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen