logo small

Nieuwjaarsborrel Ideeën voor 2018

nieuwjaarsborrel ideeen

Het einde van 2017 is al inzicht, dus het is weer tijd om een Nieuwjaarsborrel te organiseren voor 2018. Hoe organiseer je zo een nieuwjaarsborrel? Hoe zorg je ervoor dat het een originele en leuke bijeenkomst is? Deze vragen en meer kun je vinden in dit blog artikel.

Nieuwjaarsborrel

Wat is een nieuwjaarsborrel? Dat is een bijeenkomst/borrel om samen het nieuwe jaar in te luiden. Dit kan zowel zakelijk zijn als privé met vrienden & familie. Allereerst zul je dus moeten bedenken of je de borrel wilt organiseren voor familie & vrienden of zakelijk. Als je dit duidelijk hebt, is het tijd om uitnodigingen te versturen. Verstuur deze op tijd om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen aanwezig kunnen zijn bij de nieuwjaarsborrel.

Locatie nieuwjaarsborrel

Het is natuurlijk belangrijk om te weten welke locatie je de borrel wilt gaan organiseren. Ga je dit thuis doen, op de zaak of huur je een locatie? Ook is het belangrijk om te bedenken of je catering wilt gaan inhuren of dat je allemaal iets van eten & drinken meeneemt.

Versiering van de locatie

Als je een locatie huurt is het vaak al ingericht/versiert zodat de ruimte een aangename sfeer heeft, maar als je thuis of op de zaak de borrel zal houden is het handig om na te denken over de aankleding van de ruimte.

nieuwjaarsborrel

Ideeën voor tijdens de borrel

De locatie is duidelijk, de catering is geregeld, de uitnodigingen zijn verstuurd en de versiering is ook geregeld. Nu wil je natuurlijk het dat deze nieuwjaarsborrel onvergetelijk zal worden dus is het een goed idee om voor entertainment te zorgen. Hierbij een aantal ideeën om de nieuwjaarsborrel onvergetelijk te maken en het nieuwe jaar goed te starten!

Beatboxer huren

Een Beatboxer kan met zijn stem verschillende geluiden imiteren waardoor het net lijkt alsof drumt/muziek maakt met zijn mond. Kariem is een van de beste beatboxers van Nederland o.a. bekend van: Holland’s Got Talent & 3FM beatbox kampioen. Met meer dan 5 geluiden tegelijkertijd is het spektakel om te zien.

Goochelaar huren

Een goochelaar kan zorgen voor magisch en feestelijke sfeer waarbij mensen verrast & verwonderd zullen worden. Ook zorgt een goochelaar ervoor dat iedereen wat heeft om over na te praten en de borrel daardoor onvergetelijk zal worden! Kariem is gespecialiseerd in close-up magic (ook wel tafel goochelen genoemd). Hij loopt tussen het publiek in en doet trucs met kaarten, munten, ringen, touwen etc, maar Kariem kan ook bijvoorbeeld horloges stelen die hij na afloop van de truc terug geeft uiteraard.

Hopelijk kun je met deze tips een onvergetelijke nieuwjaarsborrel organiseren! Als je zelf nog leuke tips of ideeën hebt, laat dan een reactie achter. Wil je een beatboxer of goochelaar huren?

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen