logo small

Online Goochelcursus, leren Goochelen van Kariem!

online goochelcursus

Zou je graag willen leren Goochelen d.m.v. een Online Goochelcursus? Dan ben je op de juiste pagina! Op deze pagina ga ik je uitleggen wat je kunt verwachten van een Online Goochelcursus en hoeveel het kost.

Waarom een Online Goochelcursus?

Leren Goochelen online heeft vele voordelen. Zo hoef je bijvoorbeeld je huis niet te verlaten om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen of om je skills te kunnen verbeteren.

Tijdens het schrijven van dit artikel hebben we te maken met COVID-19 virus, waardoor het van belang is zoveel mogelijk thuis te blijven. Hierdoor word het lastig op een op een lessen te doen, maar online is dit wel mogelijk.

Wat kun je verwachten van de Online Goochelcursus?

Afhankelijk van hoeveel lessen je wilt, kun je verwachten dat je in de eerste les de basisprincipes zult leren van de Goochelkunst. De focus tijdens deze eerste les gaat uit naar: Technieken, Lichaamstaal, Leiding nemen, Framing.

Hiermee kun zelf verder oefenenen, maar uiteraard is het aan te raden om meerdere lessen te volgen zodat je sneller beter word en begeleid word tijdens het proces.

Zit er een limiet aan het aantal online lessen wat ik kan volgen?

Nee, er zit geen limiet aan het aantal Goochel lessen dat je kunt volgen. We kunnen samen afstemmen welke dagen & tijden geschikt zijn voor de Goochellessen.

Online Goochelcursus

Wat zijn de benodigdheden voor de Goochelcursus?

Allereerst is het belangrijk dat je uiteraard een computer, webcam en internet verbinding hebt, maar dat zal vast zo zijn, aangezien je dit artikel online aan het lezen bent.

De materialen die je nodig hebt voor de Goochelcursus zijn afhankelijk van het aantal lessen dat je wilt gaan volgen. Voor de eerste maanden zijn een pakje kaarten, elastiekjes & munten de enige materialen die je nodig hebt.

Ervan uitgaand dat iedereen deze spullen in huis heeft of makkelijk kan aanschaffen, kun je dus met relatief weinig materialen veel verschillende trucs & technieken leren.

Hoe lang duurt een Online Goochel les?

In principe duurt een Online Goochel les 60 min. maar we kunnen in overleg ook een les van 90 min. doen of 2 lessen achter elkaar doen van 60 min. oftewel 120 min.

Is de online Goochelcursus prive?

Er zijn 2 varianten van de Online Goochelcursus en er komt binnenkort een derde variant.

  • Goochelcursus 1 op 1, dus privé les
  • Goochelcursus met max. 10 personen
  • Replay van de opgenomen online lessen (binnenkort beschikbaar)

Wat zijn de kosten voor de Online Goochelcursus?

De verschillende varianten van Online lessen hebben ook verschillende tarieven. Zo zijn de 1 op 1 privé lessen duurder dan de groepslessen of de opgenomen lessen.

  • De kosten voor 1 op 1 privé les van 60 min. zijn €76,30 inclusief BTW.
  • Wil je liever een Online groepsles dan zijn de kosten voor 60 min. €54,50 inclusief BTW
  • Binnenkort zullen ook de opgenomen lessen beschikbaar zijn voor €20 inclusief BTW per video

Welke software heb ik nodig voor de Online Goochelcursus?

Zelf gebruik ik graag Skype, maar lessen via Facebook zijn ook mogelijk. Ik ben aan het experimenteren met Zoom, maar daarvan kun je max. 40 min. gratis gebruik maken en vervolgens ben je verplicht een maand abonnement af te sluiten, wat niet handig is om te verwachten van de deelnemers.

Hoe kan ik betalen voor de Online lessen Goochelen?

De betalingen zullen gaan per factuur. Deze stuur ik digitaal per e-mail naar je toe en kun je per bank overmaken. De betaling dient vooraf te worden voldaan.

Nu je hebt gelezen wat je kunt verwachten van deze Online Goochelcursus is het tijd om actie te ondernemen. Klik hieronder op de button om je aan te melden voor Online leren Goochelen!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen