logo small

5 dingen die je MOET weten om een online meeting interessant te maken!

Goochelaar Online

Waarschijnlijk heb je de laatste tijd veel meetings online vanwege de huidige Corona crisis. Het is natuurlijk heel uitdagend om een online meeting interessant te houden & de aandacht te blijven vasthouden van je collega’s. De oplossing?

Hier zijn 5 dingen die je moet weten over een meeting online om deze interessant te maken!

1. Doel van de meeting

Zorg voor een duidelijk doel tijdens de online meeting. Dit zorgt ervoor dat iedere collega/deelnemer voorafgaand weet waar zij aan toe zijn & welke doelen er tijdens de online meeting bereikt moet worden.

2. Zorg voor veel interactie

Tijdens een online meeting is het heel belangrijk om het interactief te houden. Als een iemand heel lang aan het woord is en het een “speech ” begint te worden waar iedereen naar luisteren moet verslapt al snel de aandacht. Dit kun je voorkomen door tussendoor vragen te stellen.

3. Duur van de meeting

Probeer de duur van de meetings aan te passen, zodat de deelnemers er niet tegenop zien om uren lang te zitten luisteren of overleggen online. Het is al vermoeiend genoeg om te overleggen, maar vooral online waarbij het veel discipline vereist van de deelnemers om niet afgeleid te worden door hun partner, kinderen of huisdieren thuis.

4. Geef waarde aan de deelnemers

Zorg er niet alleen voor dat de meeting draait om de Targets & Doelen van het bedrijf, maar probeer ook waarde te geven aan de deelnemers, zodat zij na elke online meeting er zelf ook iets wijzer van zijn geworden of er vooruit op zijn gegaan. Het is enorm belangrijk om een positieve associatie achter te laten na elke vergadering/meeting, waardoor iedereen zich blijft inzetten voor het bedrijf.

5. Regel online entertainment

Online entertainment zoals een “Goochelaar’ tijdens een online meeting kan een wereld van verschil maken. Een Goochelaar online kan ervoor zorgen dat meetings weer interessant & energiek kunnen zijn. De Goochelaar kan waarde creëren door de deelnemers een unieke ervaring te geven waar ze nog lang over na zullen praten!

Een Goochelaar online kan er ook voor zorgen dat de energie toeneemt voordat het “saaie werkoverleg” begint, maar ook als tussendoortje om te zorgen voor veel interactie tussen de collega’s. Hij kan ervoor zorgen dat een meeting of online event van een lange duur kan worden opgesplitst in 2 delen, waardoor de deelnemers daarna vol met energie, verwondering & verbazing verder kunnen met hun dag.

Kortom een Goochelaar online kan ervoor zorgen dat jullie workflow verbeterd tijdens en na de meeting, waarde word gecreëerd voor iedere deelnemer & positieve energie toeneemt ondanks deze vreemde en uitdagende tijden van de huidige Corona crisis.

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen