logo small

Open dag organiseren? Hier zijn 3 leuke ideeën!

open dag

Een open dag is een zeer belangrijke dag voor scholen! Voor scholen is dit de dag waarmee zij een eerste indruk kunnen achterlaten bij hun toekomstige leerlingen/studenten & ouders daarvan. Door een fantastische eerste indruk te maken op toekomstige leerlingen/studenten & ouders zorg je er als school voor dat iedereen zich meteen thuis voelt & zich meteen wilt inschrijven. Wat zijn leuke ideeën om ervoor te zorgen dat jullie open dag onvergetelijk zal zijn? Hier zijn 3 ideeën!

Huur een Goochelaar voor jullie open dag

Een Goochelaar zorgt voor een onvergetelijke eerste indruk!

Als school krijg je maar een kans om toekomstige studenten/leerlingen & ouders te overtuigen dat dit de plek is waar ze zich willen inschrijven om te gaan studeren. De reden dat een Goochelaar zo’n fantastisch idee is om te huren voor jullie open dag is het feit dat een Goochelaar mensen verwonderen zal. Waardoor de studenten & ouders nog lang zullen blijven napraten over wat ze hebben meegemaakt tijdens jullie open dag. Elke keer dat ze praten over de trucs die de Goochelaar deed, komt ook de naam van de school weer voorbij, waardoor de kans groter is dat ze zich willen inschrijven bij jullie school. Daarnaast zullen ze ook gratis reclame maken voor jullie school doordat ze steeds de naam van de school benoemen als ze praten over de goocheltrucs die ze gezien hebben.

open dag

Huur een Dj

Als school wil je natuurlijk een beetje cool over komen op je toekomstige leerlingen/studenten. Hierbij kan een Dj helpen door een goede eerste indruk te maken. Je kunt er als school voor kiezen om een bekende Dj te huren, waarmee je automatisch al meer leerlingen aanspreekt en een groter publiek naar jullie school trekt. Mocht het budget er niet zijn om een bekende DJ te huren is dat natuurlijk geen probleem, want een onbekende Dj kan net zo goed of zelfs beter zijn dan een bekende. Het feit dat de Dj muziek draait die de jongeren aanspreekt zorgt ervoor dat ze zich meteen welkom & thuis voelen op school. Waardoor dat natuurlijk resulteren zal in meer inschrijvingen!

Huur een Beatboxer

Waarschijnlijk is het niet het eerste waar je aan zal denken als school, maar een Beatboxer is een erg origineel idee voor jullie open dag. Het zorgt ervoor dat jullie je als school onderscheiden van andere scholen. Een Beatboxer imiteert geluiden met zijn stem. Het is eigenlijk een soort drummen met je mond. Als je dit live ziet is dit zeer indrukwekkend met wel 4 a 5 geluiden tegelijkertijd. Dit zorgt ervoor dat je als school op een positieve manier de aandacht van het publiek trekt en dat ze nog lang zullen napraten over jullie open dag. Hierbij benoemen zij uiteraard ook elke keer de naam van jullie school wat weer gunstig is voor meer naamsbekendheid. Een Beatboxer kan net zoals een Dj bekende nummers “afspelen” beatboxen & zorgt daarmee ervoor dat de leerlingen zich meteen welkom voelen op jullie school.

Dit zijn 3 ideeën voor jullie aanstaande open dag. Hopelijk ben je door dit artikel op leuke ideeën gekomen om jullie open dag extra speciaal te maken.

Wil je een Goochelaar, Dj of Beatboxer huren? Vraag dan hieronder een offerte aan!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen