logo small

Kariem gaat optreden voor goede doelen!

Goede doelen

Kariem gaat binnenkort optreden voor meerdere goede doelen

Gisteren avond heeft Kariem de eerste voorbereidingen gehad voor een theatershow die op 6 oktober zal plaatsvinden in Theater “De Beun” in Heiloo. De show word georganiseerd door stichting: Showhero. Klik hier om naar de website van Showhero te gaan.

Showhero

Showhero is een organisatie die inziet dat ieder individu talenten heeft. Zo ook mensen met een verstandelijk en/ of een lichamelijke beperking. Showhero zet zich daarom in om deze mensen de kans te geven hun talenten te uiten op een podium voor een deskundige jury en een publiek dat voornamelijk bestaat uit familieleden van de deelnemers maar waar ook andere belangstellenden aanwezig zijn. De shows worden zo opgesteld dat de deelnemers zich die dag dé grote ster voelen. Uiteindelijk zal elke deelnemer er met de hoofdprijs vandoor gaan!

Tijdens de show op 6 oktober, zal magie centraal staan als thema. Kariem & de deelnemers zullen spectaculaire trucs laten zien tijdens deze show en er zullen ook wereldrecord pogingen worden gedaan. Om kaarten te bestellen voor de show op 6 oktober in theater de Beun kun je hier klikken!

Orange Babies

Orange Babies zet zich in voor een hiv en aids vrije wereld. Orange Babies initieert en steunt in Namibie, Zambia en Zuid-Afrika projecten voor zwangere vrouwen, kinderen en direct betrokkenen die de gevolgen van de hiv-epidemie ondervinden.

De doelen van Orange Babies:
– Voorkomen dat een zwangere vrouw het hiv-virus doorgeeft aan haar baby
– Helpen van mensen die (indirect) slachtoffer zijn van hiv en aids

Op 22 september 2017 word het “Diner of Hope” georganiseerd in het Cobra cafe, Amsterdam. Tijdens dit diner worden de gasten verwend met heerlijke hapjes & drankjes van het Cobra Cafe, Van Dam catreing & Vino Tuyyo. Er worden exclusieve items geveild door een bekende Tv presentator. Ook worden er loten verkocht met kans op een waanzinnige hoofdprijs. Muziek word verzorgd door de resident dj van Jimmy woo en niet te vergeten zal Goochelaar Kariem de gasten verwonderen met zijn magische goocheltrucs! Iedereen is welkom, dus kom gezellig met een groep vrienden of collega’s!

De tickets zijn te koop voor €50 p.p. om een ticket te bestellen kunt u een email sturen naar info@tricksandbeats.com

goochelaar kariem

VCRA

Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar (VCRA) draagt bij aan de leefbaarheid en kwaliteit van de samenleving. Dit doet zij door particulieren, vrijwilligers en organisaties te ondersteunen op alle terreinen van vrijwilligerswerk. VCRA heeft alle kennis en ervaring in huis om het vrijwilligerswerk in de regio te kunnen (helpen) bevorderen.

Vrijwilligerswerk is leuk, leerzaam en zinvol! En voor iedereen. Een goede samenleving kan niet zonder. VCRA is een deskundige en betrouwbare partner voor de voornaamste belanghebbenden: particulieren, vrijwilligers, organisaties en gemeenten.

Op 28 september 2017 viert VCRA een groot feest met alle vrijwilligers in het nieuwe pand van Podium Victorie.  Kariem zal tijdens dit grote feest zijn beatbox showcase doen!

Wilt u Kariem ook tijdens uw feest zien optreden? Bel dan nu 06 53 45 55 01 of stuur een email naar info@tricksandbeats.com

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen