logo small

Optredens van Tricksandbeats in de maand Januari!

Deze maand staan er weer mooie optredens gepland. In dit blog artikel staan een aantal leuke optredens van de maand Januari 2019.

Van der Steenhoven Advocaten, Amsterdam

Ik begon het nieuwe jaar meteen goed met een optreden voor: Van der Steenhoven Advocaten aan de Herengracht, Amsterdam. Het was een super leuke nieuwjaarsborrel waarbij ik zowel een optreden heb gedaan als workshops goochelen heb gegeven. Het was erg geslaagd en ik zal in de toekomst zeker weer eens voor hen optreden.

Spits, Alkmaar

Spits Alkmaar is een farmaceutisch bedrijf uit Alkmaar. Zij vierden ook het nieuwe jaar met een nieuwjaarsfeest zoals vele andere bedrijven. Hier heb ik anderhalf uur lang de mensen mogen vermaken met mijn goocheltrucs. Het publiek was erg enthousiast en ze wilde eigenlijk dat ik langer bleef, maar dat kon helaas niet. Always leave them wanting more! 😉 haha

Sanidump, Rotterdam

Voor het bedrijf Sanidump (Badkamer specialist) mocht ik optreden tijdens het bedrijfsfeest in de Kuip, Rotterdam. Ze hadden het Maasgebouw afgehuurd voor alle medewerkers van alle vestigingen. Hier heb ik de mensen fantastisch kunnen vermaken met mijn magic skills. Ook heb ik een paar horloge stiekem afgekregen bij toeschouwers, zonder dat ze het doorhadden. Uiteindelijk natuurlijk terug gegeven, maar dat zorgde voor geweldige reacties!

Human Capital Care, Amsterdam

Voor Human Capital Care mag ik een workshop Mindfuck geven. Tijdens de workshop leer ik de mensen de basis principes van de goochelkunst. Uiteraard leren de deelnemers naast theorie ook 3 trucs in de praktijk. De geleerde trucs mogen ze houden om hun familie, vrienden & kinderen mee te verbazen. Dit beloofd een hele leuke workshop te worden!

januari
optredens maand januari

Nedasco, Barneveld

Het optreden dat ik voor Nedasco zal gaan doen vind plaats in een oud kasteel genaamd: Kasteel de Schaffelaar. Dit is een super mooie locatie in Barneveld, waar ik tijdens het diner mijn goochelkunsten zal vertonen. Ook zal ik deze avond een workshop goochelen geven, zodat de mensen met een voldaan gevoel + 3 nieuwe trucs naar huis zullen gaan.

KPN, Amsterdam

Het optreden voor KPN is voor mij heel spannend. Dit zal namelijk mijn eerste echte podium show zijn die ik ga doen. De show zal 20 a 30 min. duren afhankelijk van de rest van het programma. Dit is een grote uitdaging voor mij aangezien ik normaal gesproken alleen close-up goochelen doe. Ik ben erg benieuwd hoe dit zal gaan en hoop veel te leren van dit optreden.

Puma, Amsterdam

Op dezelfde datum als het optreden voor KPN heb ik ook mijn optreden voor Puma! Dit beloofd een heel speciaal optreden te worden. Puma heeft mij namelijk gevraagd om voor een kleine groep influencers een aantal trucs te doen met Puma schoenen/kleding. Dit is een super toffe aanvraag & kan niet wachten op de reacties!

Dit zijn een aantal van mijn optredens in de maand Januari. Vind je het leuk om te lezen en ben je geïnspireerd om mij zelf te boeken voor je feest? Vraag hieronder dan een offerte aan & laat een reactie achter!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen