logo small

Signature Playing Cards verkrijgbaar eind 2018!

Signature playing cards

Na een aantal maanden bezig te zijn geweest met ontwerpen & uitproberen is het eindelijk zo ver. Ik ga mijn eigen spel kaarten uitbrengen onder de naam: Signature Playing Cards.

Signature Playing Cards

Wat zijn Signature Playing Cards? Signature Playing Cards zijn een spel kaarten van hoge kwaliteit in Poker formaat. Deze kaarten zijn gemaakt voor Goochelaars, Cardists en kaarten verzamelaars. De Signature Playing Cards hebben een doorlopend patroon bestaand uit het Tricks & Beats logo. Het logo van Tricks and Beats bestaat uit 2 letters, ook wel een Monogram genoemd. Nu vond ik Monogram niet zo’n mooie naam voor mijn kaartspel, dus ging ik opzoek naar een synoniem voor het woord monogram. Toen kwam ik uit bij Signatuur.. aangezien bijna elk woord cooler klinkt in het Engels werd de naam Signature Playing Cards.

Ideale kaarten voor Goochelaars

Dit zijn de ideale kaarten voor Goochelaars. Ze worden geprint door USPCC waar ook de beroemde Bicycle poker kaarten worden geprint. Op een Crushed Bee Stock, waardoor de kaarten heerlijk dun en veerkrachtig aanvoelen. Ze worden traditioneel gesneden waardoor Faro Shuffles super gemakkelijk gaan. Bij elk kaartspel krijg je 3 speciale kaarten ook wel Gaff cards genoemd. Met deze Gaff cards kun je super vette trucs doen die je met geen een ander kaartspel zou kunnen doen. De uitleg van deze trucs kun je gratis bekijken online met de download link die ieder kaartspel bevat.

Gemarkeerde kaarten

Signature Playing Cards zijn gemarkeerd. Dit houd in dat je aan de achterkant van elke kaart kunt zien welke kaart het is, mits je weet hoe het “Markering system” werkt. Uiteraard krijg je de uitleg hiervan ook in de vorm van een download link bij ieder kaartspel. Met dit systeem kun je zelf trucs bedenken en onmogelijke kaarttrucs doen. De kaarten zijn aan beiden kanten gemarkeerd zodat je altijd de markering kunt lezen.

signature playing cards 2

Eind September op Kickstarter

Kickstarter is een Amerikaanse crowdfunding website, waarop projecten door derden gefinancierd kunnen worden. Naar eigen zeggen heeft Kickstarter zo al meer dan een miljard dollar opgehaald van 5,7 miljoen gebruikers voor 135.000 projecten als films, shows, videogames en gadgets. Eind September kun je mijn Signature Playing Cards op Kickstarter.com te pre orderen! Om op de hoogte te blijven van alles rondom Signature Playing Cards kun je het beste mijn Instagram account in de gaten houden.

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen