logo small

Signature playing cards verkrijgbaar op Kickstarter!

signature playin cards

Er zijn nog 7 dagen over om de Signature playing cards te bestellen via Kickstarter, dus wees er snel bij voordat het te laat is…

Wat zijn Signature Playing Cards?

Signature Playing Cards zijn mijn eigen kaarten die ik ga uitbrengen. Met dit kaartspel kun je een potje poker spelen, Cardistry moves mee oefenen, maar uiteraard om niet te vergeten ook hele vette goocheltrucs mee uitvoeren. Bij elk kaartspel dat je besteld krijg je 3 GRATIS trucs & het kaartspel is ook gemarkeerd.

Wat bedoel je met gemarkeerd kaartspel?

Het kaartspel is stiekem gemarkeerd. Dit houd in dat je aan de achterkant van elke kaart kunt zien welke kaart het is. Dit is heel handig als Goochelaar omdat je hiermee super coole trucs kan doen om je toeschouwers te verbazen. Tijdens een potje poker met vrienden is dit natuurlijk ook handig om ervoor te zorgen dat je meer kans maakt om te winnen 😉 zolang je vrienden het niet weten!

kickstarter

Kan ik de kaarten ook bestellen via jouw website?

De Signature Playing Cards zijn momenteel alleen verkrijgbaar als pre-order via Kickstarter.com

Vanaf volgend jaar 2019 is het de bedoeling om ze ook via de webshop te verkopen, maar dit is nu nog niet mogelijk. Om deze kaarten te laten printen is er een minimale oplage die geprint moet worden bij de fabriek (USPCC). Doordat de minimale oplage 1000 decks is zijn de kosten om de kaarten te laten drukken erg duur. Dit is de reden dat ik een campagne ben gestart via Kickstarter.com zodat ik  bij genoeg interesse de kaarten kan laten maken van hoge kwaliteit. Het bedrag dat moet worden opgehaald om te kaarten te laten produceren is €4800. Als dit niet word behaald zal iedereen die een pre-order heeft geplaatst zijn/haar geld terug ontvangen en zullen de kaarten niet geproduceerd worden.

Hoeveel kost een pakje kaarten?

Een pakje Signature Playing Cards kost €14. Hiervoor krijg je een hoog kwalitatief kaartspel die gemarkeerd is + 3 gratis trucs die worden uitgelegd door mij doormiddel van een aantal video’s online. Om de video’s te kunnen bekijken scan je de QR code die aan de binnenkant van het doosje staat. Deze link gaat naar de pagina waarop de uitleg video’s te zien zijn.

Ben je benieuwd geworden naar de Signature Playing Cards? Klik hieronder op de link voor meer informatie over dit project.

Pre-order Signature Playing Cards now!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen