logo small

Tafelgoochelaar Kariem Ahmed

Tafelgoochelaar Kariem Ahmed

Ben je opzoek naar een tafelgoochelaar? Dan ben je hier op de juiste pagina. Als je meteen een tafelgoochelaar wilt boeken zonder de rest van dit artikel te lezen klik dan hier!

Wat doet een tafelgoochelaar precies?

Een tafelgoochelaar vertoont goocheltrucs aan tafel tussen de gasten. Dit word ook wel een close-up goochelaar of walk around magician genoemd. Het is dus magisch entertainment van heel dichtbij. De trucs die worden vertoont zijn zeer interactief en iedereen word erbij betrokken. Tafelgoochelaar Kariem is gespecialiseerd in deze vorm van de Goochelkunst!

Met zijn vingervlugheid, vriendelijke lach & professionele uitstraling laat hij alle gasten in verwondering achter!

Waarom zou je een tafelgoochelaar boeken ipv van een Illusionist?

Mensen denken vaak dat een Illusionist beter is dan een goochelaar, maar dit is niet waar! Het verschil zit hem in de afstand tot het publiek en de grootte van de illusies/trucs. Een tafelgoochelaar doet de trucs aan tafel of rondlopend tussen de gasten. Een Illusionist doet zijn Illusies/trucs op een podium.

Hierdoor ontstaat er meer afstand en is de show minder interactief dan een act van een tafelgoochelaar. De goochelaar die tussen de gasten loopt, treed steeds op voor kleine groepen, waardoor er een aangename & persoonlijke sfeer ontstaat in de ruimte. De gasten hebben iets om over na te praten zodra de Goochelaar weer naar de volgende groep gaat.

Ook kan een tafelgoochelaar optreden tijdens een buffet/walking diner of als er muziek speelt op de achtergrond. Dit gaat dus heel goed in combinatie met andere acts zoals: karikatuur tekenaar, Candy girls, dansers/danseressen die door de zaal lopen.

Bij een illusionist is er echt een show waar iedereen (verplicht) word naar te kijken en daarbij zitten de gasten bijna altijd op stoelen, vaak in een theater zaal bijvoorbeeld.

vintage performance
tafelgoochelaar Kariem Ahmed

Hoeveel kost een tafelgoochelaar?

De tarieven voor een professionele tafelgoochelaar verschillen nogal onderling, maar over het algemeen ligt het starttarief ergens rond de €700 – €1500 ex 9% btw

Waarom kiezen voor tafelgoochelaar Kariem Ahmed?

Kariem Ahmed, beter bekend als Tricks and Beats is de eerste Beatboxende Goochelaar van Nederland! Hij heeft meerdere prijzen gewonnen zowel als Goochelaar, maar ook als Beatboxer.

Daarnaast treed hij regelmatig op voor BN’ers en de grootste bedrijven ter wereld.

Ondertussen is hij al 17 jaren werkzaam in de entertainment business en heeft voor vele grote merken mogen optreden zoals: Nike, Netflix, Google, KLM, Shell, Coca Cola, Driscolls, Louis Vuitton etc.

✅ Geen reiskosten binnen Nederland 

✅ Vaste tarieven

✅ 100% tevredenheidsgarantie

✅ De eerste beatboxende goochelaar van Nederland

✅ 17+ jaar Vakkundigheid

✅ Professioneel & betrouwbaar

✅ Levert kwaliteit & maatwerk is mogelijk

✅ 2591+ tevreden klanten, ben jij de volgende?

Lees hieronder enkele recensies:

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen