logo small

Kariem doet Tricks and Beats tijdens het bedrijfsfeest van Netflix!

Vrijdag 20 juli 2018 was het zover… Kariem mocht optreden tijdens het bedrijfsfeest van Netflix. Het was een groot feest in Amsterdam bij cafe brasserie Helden.

Wat is Netflix?

Netflix is een Amerikaans bedrijf dat bijna wereldwijd een maandabonnement aanbiedt voor streaming video on demand via internet, met de mogelijkheid om te pauzeren en vooruit- en terug te spoelen. Het aanbod bestaat uit films, tv-series en documentaires zonder reclameblokken. Het bedrijf werd in 1997 opgericht en het hoofdkantoor bevindt zich in Los GatosCalifornië.

Netflix party in Amsterdam

Netflix viert wel vaker feestjes… zo ongeveer elke maand eentje, maar dit feest was toch wel wat groter dan de andere. Iedereen was verkleed als character uit een film of serie die te zien is op Netflix. Er waren superhelden, bad guys en zelfs BoJack Horseman was aanwezig!

Het was een soort festival terrein naast station Amsterdam Sloterdijk. Food trucks, dj, live muziek, silent disco & uiteraard ook nog Goochelaar & Beatboxer Kariem.

Internationaal publiek

Het personeel kwam letterlijk overal vandaan. Zo waren er mensen uit Turkije, Australië, Engeland, Polen, Amerika, Nederland, China etc. Internationaal publiek zorgt altijd voor een gezellige sfeer en mensen die interessante gesprekken met elkaar voeren over de verschillen tussen hun cultuur & land waar zij vandaan komen. Om de sfeer en beleving tijdens het feest nog aangenamer & feestelijker te maken werd Kariem gevraagd om de werknemers van Netflix te verwonderen met zijn Goochelkunsten. 

Goochelaar & Beatboxer Kariem

Uiteraard heeft Kariem de gasten tijdens het bedrijfsfeest van Netflix weten te verwonderen met zijn bizarre Goocheltrucs. Zo deed hij onder andere trucs met kaarten, munten, ringen en werden zelfs een paar horloges weg getoverd (die uiteindelijk natuurlijk op magische wijze weer tevoorschijn kwamen). Als toegift besloot Kariem om de avond te eindigen met een geïmproviseerde beatbox act! Dit was echter een groot succes bij het publiek!

Bekijk hieronder de video met reacties van het publiek.

Ben je enthousiast geworden van deze video en heb je binnenkort een bedrijfsfeest te vieren? Vraag dan hieronder een offerte aan! 

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen