logo small

Formule 1, 2020 in Abu Dhabi met optreden van Tricks & Beats!

Ja, je hebt het goed gelezen… Kariem Ahmed, ook wel bekend als Tricks and Beats is gevraagd om een optreden te verzorgen tijdens de Formule 1 wedstrijd in Abu Dhabi November 2020. 

Wat is formule 1?

Formule 1, officieel de FIA Formula One World Championship, is de hoogste klasse in de autosport zoals is bepaald door de Fédération Internationale de l’Automobile.

Federation Internationale de l’Automobile

Het Formule 1-seizoen bestaat uit een serie races, een individuele race wordt “Grand Prix” genoemd. De race wordt verreden op gespecialiseerde circuits en in mindere mate ook op afgesloten stratencircuits. De resultaten van elke race worden gebruikt om ieder jaar twee wereldkampioenen te bepalen: een voor de coureurs en een voor de constructeurs. Zowel coureurs als constructeurs moeten in het bezit zijn van een superlicentie, de hoogste racelicentie die wordt uitgegeven door de FIA.

Formule 1 in europa

Europa is het traditionele centrum van de Formule 1 waar (vrijwel) alle teams hun basis hebben en waar ongeveer de helft van alle races wordt gehouden. Het bereik van de Formule 1 is de afgelopen jaren sterk uitgebreid en grands prix worden over de hele wereld gehouden. Enkele races in Europa en Amerika zijn vervallen ten gunste van Azië en het Midden-Oosten. In 2009 werden negen van de achttien races buiten Europa gehouden.

Duurste sport ter wereld

Formule 1 is een zeer groot televisie-evenement waar door miljoenen mensen naar gekeken wordt. De Formula One Group, waarvan Bernie Ecclestone de bestuursvoorzitter is, is de houder van de commerciële rechten. Als de duurste sport ter wereld kunnen de economische effecten significant zijn en worden interne politieke en financiële debatten vaak op de voet gevolgd door de media. Er kijken wereldwijd gemiddeld 55 miljoen mensen live naar de races, wat de constructeurs vervolgens hoge commerciële sponsorcontracten oplevert.

formule 1 2020

Tricks and Beats aanwezig bij Formule 1 in 2020?

Dit jaar 2020, zal zeer waarschijnlijk Kariem met zijn “Tricks and Beats” optreden tijdens de F1 in Abu Dhabi. Het is nog niet helemaal definitief, maar er zit een zeer grote kans in dat het doorgaat. Het event duurt in totaal 4 dagen, waarbij het nog niet duidelijk is of Kariem er tijdens alle 4 dagen zal optreden of alleen tijdens de eerste 2 dagen.

Kun je niet wachten tot het Formule 1 event in November met Tricks & Beats? Vraag dan nu een offerte aan!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen