logo small

Tricks & Beats voor de eerste keer in Dubai!

dubai

Ja, je leest het goed. Ik was 2 weken geleden in Dubai. Het was mijn eerste keer in Dubai en ik heb mijn ogen uitgekeken. Hierbij een kort blog artikel over mijn ervaring met Dubai!

Dubai de stad waar alles mogelijk is

Dubai is een stad waar werkelijk niets te gek is… alles is mogelijk! Skiën of snowboarden in het grootste winkelcentrum ter wereld in het midden van de woestijn, grootste aquarium in het winkelcentrum, schaatsbaan en dinosaurus in het winkelcentrum. Ja, ze hebben zelfs op dit moment de hoogste toren ter wereld genaamd de Burj Khalifa! Op dit moment is Saoedië Arabië bezig met het bouwen van een nog hogere toren, Kingdom Tower: 1000 m ipv de Burj Khalifa 828 m. De toren zal in 2019 af zijn, maar in 2020 zal Dubai alweer een hogere, nieuwere en betere toren hebben: de Dubai Creek Tower (Deira). minimaal 1000 m, maar waarschijnlijk eerder rond de 1800 m. 

Oke…. even terug naar Tricks and Beats haha, zoals je merkt ben ik erg onder de indruk geraakt van deze waanzinnige plek! Ik ben op bezoek geweest bij mijn vriend Sergi & zijn vriendin Emilia. Daar heb veel kunnen netwerken en heb onder andere 2 bekende Youtubers via hen ontmoet: Dominguero en Luisito Comunica

Chillen in het zwembad van het 5 sterren hotel Five op de Palmeilanden

We zijn lekker gaan chillen in het zwembad van het Five hotel op the Palm het aangelegde strand in de vorm van een palmboom. Daar hebben we gepraat over onder andere Youtube + andere business ideeën en ik ben erg geïnspireerd geraakt! Zij vonden mijn #tricksandbeats super vet & hebben mij een shoutout gegeven waardoor ik nu bijna 20k volgers heb op Instagram. De video die Dominguero van mij heeft gemaakt kun je hier bekijken. (Spaanstalig)

poolparty five

Ik heb nog zoveel te vertellen over mijn trip in Dubai, maar dan word het artikel te lang om te lezen. Vandaar dat ik een paar Vlogs heb gemaakt die je hier kunt bekijken. Veel kijkplezier en laat me weten wat je ervan vind!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen