logo small

5 unieke verjaardag cadeaus die je moet weten!

5 unieke verjaardag cadeaus

Het is weer zover… je beste vriend/vriendin, collega, moeder of vader, opa of oma zijn weer jarig, maar je hebt echt geen idee wat je ze wilt geven.

In deze blog post geef ik je vijf super UNIEKE ideeën die je cadeau kunt geven.

1. Goochel les

Ja, dat zag je niet aankomen he?! Misschien wist je zelfs niet dat er een mogelijkheid was om les te krijgen in Goochelen, maar dit is een super leuk cadeau!

Het is niet alleen perfect voor de Magic liefhebbers, maar dit is echt een van de cadeaus die iedereen leuk vind.

Wie wilt er nu niet graag weten hoe de geheimen van de Goochelaar werken? In een privé les Goochelen leer je de basis principes van de Goochelkunst. Hiermee kun je je vrienden, familie & collega’s verwonderen.

Misschien vind je het wel zo leuk dat je besluit vervolg lessen te nemen & dit is ook mogelijk.

2. Beatbox les

Dit is weer zoiets waar je waarschijnlijk nog nooit eerder aan gedacht hebt, maar ook dit is een groot succes als verjaardag cadeau!

Tijdens een Beatbox les leert de jarige de 3 basis geluiden van het Beatboxen en gaat daarna hier zelf verder mee aan de slag.

Ook bij de les Beatboxen is het mogelijk vervolg lessen te volgen & de lessen kunnen zelfs online worden gegeven.

Les Goochelen
Goochel les van Tricks & Beats

3. Fotoshoot

Een fotoshoot cadeau geven is altijd een mooi cadeau voor de jarige! Hij of zij kan zelf een afspraak maken met de fotograaf om een shoot in te plannen. Een fotoshoot kan buiten of binnen op locatie eventueel in combinatie met een pop-up studio, hieraan zijn wel hogere kosten verbonden.

Nieuwe foto’s samen met je partner of voor je Instagram profiel? Misschien nieuwe zakelijke foto’s voor LinkdIn of toffe foto’s voor je Tinder profiel voor de vrijgezellen onder ons 😉

Alles is mogelijk bespreek de mogelijkheden hier!

4. DJ les

Weet jij dat de jarige muzikaal is aangelegd en graag zou willen leren draaien? of juist totaal niet muzikaal is, maar het wel graag zou willen leren. Dan is een DJ les ideaal!

Tijdens de les leer echt draaien als een DJ, dus niet alleen spelen met de effecten knopjes, maar echt live mixen van LP’s of digitaal via de computer. Ook kun je leren scratchen tijdens een DJ les.

De lessen worden gegeven in Heerhugowaard. Ook hier zijn meerdere lessen mogelijk, maar niet verplicht uiteraard.

5. Cadeaubon van de Vlaminck

Voor de mensen uit de omgeving Alkmaar & Heerhugowaard is dit een bekende frietzaak. Voor mensen die verder weg wonen waarschijnlijk niet, maar ik kan je zeggen dat deze friet de beste is van HEEL Nederland!

Het is dan ook zeker de moeite waard om naar Alkmaar te komen voor deze uitzonderlijke friet. Maak er gewoon een leuk dagje uit van en bekijk de oude stad. Huur een bootje en vaar door de grachten van Alkmaar.

Op vrijdag is er ook uiteraard de bekende Kaasmarkt wat een toeristen hotspot is, maar naast dit alles kun je ook lekker winkelen in het centrum van Alkmaar.

Als je helemaal voldaan ben sluit je de dag af met de lekkerste friet van Nederland bij De Vlaminck!

Nu weet jij wat je cadeau kunt geven op de volgende verjaardag! Deze lijst is met liefde samengesteld en zorgt gegarandeerd voor een BIG SMILE op het gezicht van de jarige job!

Als je een tegoedbon wilt aanvragen voor een of alle van de bovenstaande 5 ideeën kun je dat hier doen!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen