logo small

Workshop Mindfuck als het ideale bedrijfsuitje!

workshop mindfuck

Heb je er ook aan gedacht om zelf te leren Goochelen? Dat kan vanaf nu tijdens de workshop Mindfuck! 

Wat is Mindfuck?

Mindfuck ook wel Mindf*ck genoemd is het bekende tv programma van illusionist Victor Mids! Tijdens dit tv programma haalt Victor allemaal trucs uit bij mensen op straat en legt hij soms uit hoe verschillende illusies werken in je brein. Als je zoekt naar de betekenis van het woord Mindfuck dan zul je ongeveer een omschrijving vinden zoals deze: Iets wat altijd gewoon leek, ervaar je nu als wonder. Daardoor ben je overdonderd, je voelt even niet de behoefte om iets te zeggen, je bent er stil van. Dit word ook wel verwondering genoemd. 

Wat leer je tijdens de workshop Mindfuck?

Magie geloof je pas als je het met je eigen ogen ziet! En hoe kan dat nu beter dan tijdens een Workshop Mindfuck? Proef zelf van deze mysterieuze wereld.

Bij deze workshop staan de volgende dingen centraal: geduld, durf, presentatie, zelfvertrouwen & zelfontwikkeling. Het minimale aantal deelnemers voor deze workshop is 12 met een maximaal aantal van 25 personen

De workshop Mindfuck is een perfecte invulling van uw groeps- of bedrijfsuitje want er ontstaat altijd een gezellige, maar vooral magische sfeer. Kariem begint de workshop met een korte demonstratie en introductie over goochelen. We bespreken de verschillen tussen goochelaar/illusionist & bekende goochelaars. Vervolgens word er dieper op het psychologische aspect in gegaan: framing, lichaamstaal, leiding nemen & presentatie.
Je gaat aan de slag met verschillende beginners trucs.
Het is niet allemaal zo makkelijk als het lijkt, maar zeker ook niet zo moeilijk. Blijf jezelf maar ook de anderen verbazen. Uiteraard mag een kort optreden ook niet ontbreken aan het einde van de workshop. Jullie gaan elkaar de geleerde kunsten vertonen.

Kortom, laat jullie betoveren tijdens deze bijzondere workshop vol met mindfucks!

mindf*ck

Wie is Kariem

Kariem is de eerste beatboxende goochelaar van Nederland! Enthousiast, veelzijdig & betrouwbaar! Hij verwonderd & verbind mensen met elkaar doormiddel van een magische ervaring waardoor jouw feest of evenement onvergetelijk zal zijn! Kariem geeft ook regelmatig workshops in Goochelen & Beatboxen voor bedrijven, scholen en tijdens festivals. Voor meer informatie klik je op de button hieronder.

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen