logo small

Huwelijksfeest ideeën

huwelijksfeest ideeën

Huwelijksfeest ideeën

Jullie zijn een aantal jaar getrouwd & willen graag een huwelijksfeest geven. Wat voor ideeën hebben jullie? Sowieso is er muziek tijdens het huwelijksfeest, dus een DJ of een liveband moet er aanwezig zijn. Uiteraard ook catering en een geschikte locatie om het feest te geven. Jullie willen waarschijnlijk ook iets extra’s om het huwelijksfeest onvergetelijk te maken. Hebben jullie al eens gedacht aan een Goochelaar?

Goochelaar tijdens jullie huwelijksfeest

Een goochelaar huren voor jullie huwelijksfeest is een super leuk idee! De goochelaar kan jullie gasten een extra magische beleving bezorgen waardoor jullie huwelijksfeest niet snel vergeten zal worden. Doordat de goochelaar tussen de gasten loopt en steeds voor kleine groepjes zijn magie vertoont, ontstaat er een persoonlijke, gezellige & vooral magische sfeer! Deze vorm van goochelen heet ook wel close-up of tafelgoochelen.

Goochelaar Kariem

Goochelaar Kariem is gespecialiseerd in close-up goochelen! Met zijn vingervlugge trucs weet hij jullie gasten te betoveren en verwonderd achter te laten. Kariem is tevens de eerste beatboxende goochelaar van Nederland! Beatboxen is een vorm van vocale percussie oftewel simpel gezegd: muzikale/drum geluiden maken met je stem! Dit in combinatie met goochelen is iets wat jullie gasten nog nooit hebben gezien en zeker zal bij blijven! Kariem is ook altijd bereid om mee te denken over andere huwelijksfeest ideeën.

Workshop Goochelen of beatboxen

Kariem kan ook een workshop goochelen of workshop beatboxen geven. Om meer te lezen over wat de workshops inhouden kun je hier klikken!

Andere ideeën voor jullie huwelijksfeest

Er zijn natuurlijk ook nog veel andere leuke ideeën voor jullie huwelijksfeest! Kariem heeft een groot netwerk met artiesten zoals: Diggy Dex, DJ DNS, DJ Manie, Marle Thomson & vele anderen. Ook kent hij andere acts zoals jongleurs, dansers/danseressen & vuurspuwers. Dus mochten jullie opzoek zijn naar leuke huwelijksfeest ideeën neem dan contact op met Kariem. Dit kan per email naar info@tricksandbeats.com of bellen/whatsapp 06 53 45 55 01.

Ik hoop dat jullie dankzij dit artikel leuke ideeën hebben gekregen en hoor graag van jullie!

huwelijksfeest ideeën

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen