logo small

BBQ party organiseren? Hier zijn 5 tips!

Het mooie weer is de laatste tijd weer volop aanwezig, dus het word tijd voor een BBQ party! Hoe organiseer je nou een BBQ? Hier zijn 5 tips bij het organiseren van jouw BBQ party!

Maak een gastenlijst

Het klinkt natuurlijk vanzelfsprekend, maar het is de eerste stap voor het organiseren van jouw BBQ. Wie wil je uitnodigen voor de party en hoeveel mensen passen er in de tuin? Denk hierbij ook aan jouw budget, want hoe meer vrienden & familie je uitnodigen zal, hoe duurder de BBQ zal zijn. Een oplossing kan ook zijn om iedereen zijn/haar eigen eten mee te laten nemen.

Kies de juiste datum

Kies een juiste datum voor jouw BBQ party! Probeer zo vroeg mogelijk de beschikbaarheid te vragen aan vrienden & familie, want het zou jammer zijn als niemand beschikbaar is op de datum van jouw BBQ. Denk hierbij ook of je de party wilt geven doordeweeks of in het weekend en welk tijdstip, in de middag of avond?

Verstuur een uitnodiging

De gastenlijst is gemaakt, de datum staat vast, dan is het nu tijd om de uitnodigingen te versturen. Ga je dit doen doormiddel van een Whatsapp groep, Facebook event of lekker ouderwets kaartjes te versturen? Ikzelf vind ik een een handgeschreven kaartje veel persoonlijker, maar dit kost natuurlijk wel meer tijd, geld & energie. Het voordeel van een Facebook event aanmaken is dat je meteen kunt zien wie definitief aanwezig zullen zijn en wie misschien of niet kunnen komen.

BBQ party

Zorg voor eten & drinken

Als je gasten gaat uitnodigen voor jouw BBQ party, verwachten ze natuurlijk ook hapjes & drankjes. Je kunt dit zelf verzorgen, maar wat tegenwoordig ook veel voorkomt is dat iedereen die naar de party komt zelf iets meeneemt. Zodat jullie samen voor de hapjes & drankjes zorgen. Wat ook nog een optie zou kunnen zijn is een cateringbedrijf  inhuren en die voor het eten & drinken laten zorgen. Dit is uiteraard een stuk duurder, maar scheelt je wel weer een hoop werk.

Zorg voor entertainment

Vrienden, familie of collega’s komen naar de BBQ party, maar ze verwachten ook entertainment! Dit kan heel simpel door een playlist van jouw favoriete muziek te laten spelen, maar als je het groter wilt aanpakken kun je ook een DJ huren. Wat de laatste tijd ook steeds vaker voorkomt is een Goochelaar tijdens een BBQ party. Een goochelaar kan zich tussen jouw gasten mengen en ze iets wonderlijks laten zien terwijl ze er met hun neus bovenop staan. Hierdoor ontstaat een prettige & gezellige sfeer! Is een Goochelaar niets voor je? Hoe leuk is het dan als je een Beatboxer inhuurd tijdens jouw BBQ party! Wat is een Beatboxer? Een Beatboxer is iemand die met zijn stem meerdere geluiden tegelijkertijd produceert waardoor het lijkt alsof er een hele band of drumcomputer aanwezig is.

Ben je enthousiast geworden van deze tips? Neem dan hieronder vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen