logo small

Cursus voor beginners op Lowlands 2018 was een succes!

cursus voor beginners

Afgelopen zondag 19 augustus was het zover… Kariem mocht workshops Goochelen geven bij de cursus voor beginners tijdens het Lowlands festival. In dit artikel lees je hoe dat is gegaan!

Lowlands cursus voor beginners

Het schijnt dat iedereen een expert kan worden in een complexe vaardigheid, zolang je er maar 10.000 uur in investeert. Lowlands cursus voor beginners helpt je alvast op weg naar expertise met de eerste twintig minuten! 

Zo kon je dit jaar weer deelnemen aan de klassieker, de cursus van De Wim Hof Methode. Door middel van meditatie- en ademhalingsoefeningen maak je contact met je hart, zenuwstelsel en immuunsysteem en ga de confrontatie met een ijsbadje aan. Werkt goed tegen een kater! Wilde je de kater toch nog even uitstellen? Dan kon je mee doen aan de cursus Bieryoga. Hier leerde je allerlei flexibele poses zoals de Downward Dancing Dog en de Blik Openers onder het genot van een heerlijk fris biertje. Naast je lichaam kon je ook je stembanden oprekken bij de cursus Jodelen. Gaby und Carina van Die Supertolle Schlager Schwestern leerden je deze moeilijke maar openbare zangtechniek. Jodelahiti! 

Daarnaast kon je deelnemen aan nog meer leerzame cursussen zoals: goochelen

cursus voor beginners

Workshop Goochelen van Kariem

Kariem begon de workshop met drie super vette tricks! Een van de trucs ging als volgt: Hij liet een geleende ring van de toeschouwer verspringen van de ene naar de andere vinger om vervolgens de ring te laten verdwijnen & weer tevoorschijn te toveren uit een portemonneetje met daarin nog een portemonneetje en nog een portemonneetje met daarin een klein rood opgevouwen doekje, met precies in het midden de toeschouwers ring. Onmogelijk!!!

Daarna was het tijd voor wat goochel theorie en werden er dingen verteld over: presentatie, acteren, leiding nemen & framing. Uiteindelijk kwamen de mensen natuurlijk om zelf te leren goochelen, dus leerde iedereen 3 toffe trucs. De eerste truc die iedereen leerde was een truc met een elastiekje die door de toeschouwer duim getrokken werd. Als 2e truc leerde Kariem iedereen hoe ze een vingerhoedje  konden laten verdwijnen & vervolgens weer tevoorschijn te toveren. Als laatste truc werd er geleerd hoe je een vingerhoedje kan laten verspringen op magische wijze van je wijsvinger naar je middelvinger.

Lowlands 2019 ook cursus Goochelen?

Het was een zeer geslaagde dag en iedereen was enorm enthousiast! Ik kan dan ook bijna met zekerheid zeggen dat de workshop Goochelen volgende jaar bij Lowlands 2019 ook weer aanwezig zal zijn. Om te zien hoe de dag is verlopen kun je de Vlog hieronder bekijken. Veel kijkplezier!!!

 

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen