logo small

Entertainment bedrijfsfeest ideeën! 3 unieke acts

Entertainment bedrijfsfeest

Entertainment bedrijfsfeest ideeën is waar je naar opzoek bent. Dan heb je geluk, want op deze pagina geef ik je de 3 unieke ideeën voor entertainment tijdens jouw bedrijfsfeest!

Entertainment bedrijfsfeest Goochelaar/Illusionist

Een Goochelaar/Illusionist huren als entertainment tijdens jouw bedrijfsfeest is een van de leukste ideeën om jouw gasten te vermaken tijdens het feest. De Goochelaar zorgt voor interactie tussen de gasten, maar teven ook voor verbinding. Hij zorgt ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen en dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft tijdens het feest. Ook zorgt een goede professionele Goochelaar/Illusionist ervoor dat hij jouw gasten verwonderd achterlaat wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Daarom dus ook een onvergetelijk bedrijfsfeest waar mensen nog lang over zullen napraten. Dit is natuurlijk erg gunstig voor het bedrijf, omdat er op deze manier gratis reclame word gemaakt over het bedrijf, hoe leuk het wel niet is om daar te werken!

entertainment bedrijfsfeest

Beatboxer inhuren

Dit is waarschijnlijk iets waar je niet eerder aan hebt gedacht, maar dit is een super leuk entertainment bedrijfsfeest idee! Een Beatboxer live zien optreden is een van de meest bizarre dingen die je ooit zal meemaken. Met wel meer dan 5 geluiden tegelijkertijd is het werkelijk ongelofelijk dat alle geluiden & sound effects uit een persoon komen. Het heeft ook wel iets weg van een illusie, maar dan een geluidsillusie, waarbij het lijkt alsof er meerdere instrumenten tegelijkertijd spelen, terwijl de Beatboxer dit allemaal zelf live produceert met zijn stem. Beatboxer Kariem is een van de beste beatboxers van Nederland, heeft meerdere prijzen gewonnen & is ook tot de live shows gekomen bij Holland’s Got Talent!

Breakdance act inhuren

Iedereen weet natuurlijk wat Breakdancen is, maar heb je dit ooit weleens live gezien tijdens een bedrijfsfeest? Dit is natuurlijk super indrukwekkend! De Breakdancers draaien rondje op hun hoofd, doen salto’s, handstanden & andere coole power moves. Dit is super leuk & zeer uniek entertainment voor jouw bedrijfsfeest! Wellicht vind je alle bovengenoemde ideeën super tof en besluit je een combinatie te laten komen tijdens jouw bedrijfsfeest. Is dit het geval dan heb ik goed nieuws voor je! Kariem is namelijk niet alleen professioneel Goochelaar, maar ook Beatboxer. Vandaar de naam Tricks and Beats! Kariem werkt ook regelmatig samen met Breakdancers, waarbij zij dansen op zijn live Human Beatbox tijdens een openingsact. Vervolgens kan Kariem tussen jouw gasten rondlopen en de mensen verwonderen met zijn bizarre close-up magic & Mind Reading.

Ben je enthousiast geworden? Vraag dan hieronder naar de mogelijkheden!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen