logo small

Entertainment voor bedrijfsfeest! 3 ideeën

entertaiment

Heb je binnenkort een feest te vieren? Dan ben je natuurlijk opzoek naar entertainment, maar wat is nu leuk entertainment tijdens jouw feest? Hier zijn 3 top ideeën!

Goochelaar tijdens jouw feest

Een Goochelaar is altijd goed als entertainment, want iedereen vind goochelen leuk & interessant. Een Goochelaar zorgt ervoor dat de feest sfeer er meteen goed in zit. Door goocheltrucs te laten zien aan de mensen ontstaat er verwondering en verbinding. Hierdoor zullen jouw gasten zich meteen op het gemak voelen. Ook zorg je ervoor dat zij iets hebben om over te praten. Goochelaar Kariem is gespecialiseerd in close-up magic. Deze vorm van Goochelen is erg interactief en iedereen ziet de wonderbaarlijke trucs van dichtbij. Vandaar ook de naam Close-up Magic. Om meer te lezen over Kariem klik je hier!

Beatboxer tijdens jouw feest

Een Beatboxer… wat is dat? Een beatboxer is iemand die met zijn stem geluiden maakt. Simpel gezegd een soort van drummen met je mond. Het is een vorm van vocale percussie. Tijdens het beatboxen imiteer je instrumenten met je stem. Als je een Beatboxer gaat huren zorg je ervoor dat je gasten iets te zien krijgen wat ze waarschijnlijk nog nooit eerder live hebben gezien. Een beatbox showcase/act duurt ongeveer 5 a 10 min. Tijdens zo’n showcase hoor je allerlei verschillende ritmes en bekende melodieën. Kariem is al 12 jaar professioneel beatboxer en heeft onder andere optredens gedaan tijdens de live shows van Holland’s Got Talent, 3FM Freaknacht en bij verschillende artiesten zoals: Ali B, Diggy Dex, Yes-R etc.  Voor meer informatie over het beatboxen klik je hier!

41837418994 52f7cbe5b5 k

DJ tijdens jouw feest

Het is misschien een beetje standaard, maar een DJ tijdens jouw feest is toch wel belangrijk als je er een echt feestje van wilt maken. Het soort DJ dat je wilt huren voor jouw feest als entertainment is natuurlijk afhankelijk van wat jij & de anderen leuk vinden. Zo heb je professionele Dj’s die specifiek een muziekstijl draaien zoals: Hiphop, House, Techno, Drum & Bass etc. maar je hebt ook de simpele plaatjes draaiers die het als hobby doen. Afhankelijk van jouw budget en eisen zal je een keuze moeten maken wat voor soort Dj je zou willen huren. Of gaat je voorkeur toch liever uit naar een Goochelaar of Beatboxer?

Ik hoop dat ik je met dit artikel wat leuke entertainment ideeën heb kunnen geven voor jouw bedrijfsfeest. Als je zelf nog leuke ideeën hebt, laat deze dan in een reactie hieronder achter. Zou je graag een Goochelaar, Beatboxer of Dj willen huren? Vraag dan hieronder meteen de offerte aan!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen