logo small

Halloween feest

halloween feest

Halloween Feest

Halloween is een feestdag die traditioneel vooral in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada gevierd wordt. Inmiddels wordt het feest ook steeds populairder in Nederland, België en andere Europese landen.

Op 31 oktober verkleden kinderen zich en bellen als het donker wordt aan bij huizen die versierd zijn met pompoenen en lichtjes en roepen trick or treat. Daarbij word de keuze wordt gegeven tussen slachtoffer van een plagerijtje worden (trick) of iets lekkers (treat, meestal snoep) geven. De bewoners geven de kinderen dan snoepjes. Jonge volwassenen gaan soms naar Halloween feesten.

Feesten tijdens Halloween

Feesten tijdens Halloween is wat de mensen de laatste jaren vooral veel doen! Iedereen gaat helemaal verkleed en geschminkt als monster, zombie of enige andere enge creatie de deur uit. Er zijn de laatste jaren steeds meer feesten tijdens Halloween en het is leuk om te zien dat de opkomst steeds groter aan het worden is.

Entertainment tijdens een Halloween feest

Tijdens een Halloween feest kan entertainment uiteraard niet ontbreken! Tijdens de feesten draaien er Dj’s en zijn er ook vaak danseressen aanwezig die verkleed zijn. Dit zijn natuurlijk een van de eerste dingen die geregeld worden tijdens het organiseren van een feest, maar dit zijn best standaard acts. Als je wilt dat jullie Halloween feest echt onvergetelijk word kun je eraan denken om een speciale act in te huren zoals een Goochelaar, vuurspuwer of beatboxer.

Goochelaar & Beatboxer Kariem

Kariem Ahmed maakt uw feest onvergetelijk! Bekend van het tv programma “De Magische Winkel” op Ned 3 wordt hij wekelijks ingezet om mensen een “Magische ervaring” te laten beleven. Dit doet hij zoal voor het uitgaanspubliek in de meest trendy clubs van ons land, maar ook tijdens bedrijfsfeesten, beurzen & bruiloften. Hij loopt door het publiek en bewijst een van de meest getalenteerde goochelaars te zijn die Nederland rijk is. Zo heeft hij onder andere optredens gedaan voor: KLM, Shell, Louis Vuitton, Benson & Hedges, ING, de Bijenkorf en nog vele anderen! Kariem is tevens een van de beste beatboxers van Nederland, wat resulteerde in een 1e plaats tijdens 3FM beatbox competitie, een halve finale plaats in Hollands Got Talent en gastoptredens bij onder andere Dio, Yes-R en Ali B! De eerste beatboxende goochelaar van Nederland!

halloween feest goochelaar

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen