logo small

Kinder goochelaar Kariem

kinder goochelaar

Kinder Goochelaar op jullie feestje

Waarschijnlijk is binnenkort jouw kind jarig en wil je graag eens iets anders of extra’s organiseren voor het kinderfeestje. Je bent van plan een Kinder Goochelaar te huren. Hoe weet je welke Goochelaar geschikt is voor jullie feestje?  Deze vraag en andere vragen worden beantwoord in dit artikel.

Verschillende soorten Goochelaars

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten goochelaars. Ook onder de kinder goochelaars zijn er verschillen. Zo zijn er kinder goochelaars die optreden als hobby erbij doen, maar anderen doen dit professioneel als hun beroep. Dan zijn er ook nog clown goochelaars die goocheltrucs doen als clown. Zij doen de goocheltrucs uiteraard op een grappige manier. Wat het meest geschikt is voor jouw kind/kinderen hangt af van een paar dingen.

  1. Welke leeftijd hebben de kinderen?
  2. Wat is het budget dat jullie beschikbaar hebben?
  3. Hoeveel kinderen zijn er aanwezig tijdens het feestje?

Welke leeftijd hebben de kinderen?

Voor hele jonge kinderen tussen 2-5 jaar oud is het best lastig om lang stil te zitten en de aandacht te houden bij het optreden van de goochelaar. Voor deze leeftijden is het dan ook aan te raden een Clown goochelaar te huren die veel grapjes maakt tussendoor of waarbij trucs (express) mislukken. Jonge kinderen snappen niet altijd de clou van de goocheltrucs, maar grappige trucs die heel visueel zijn  doen het erg goed bij deze leeftijdsgroep. Ook ballonen figuurtjes vinden de kinderen altijd erg leuk.

6-10 jaar oud is een leeftijdsgroep waarbij de kinderen vaak al wat sneller uitgekeken zijn op ballonnen figuurtjes. Ze willen dan graag coole trucs zien. Zoals: munten die verdwijnen & verschijnen, zwevende kaarten & trucs met vuur. Ook voor deze leeftijden geld… visuele trucs doen het goed, maar ook deze trucs moeten niet te langdradig zijn. Kinderen vinden het nu eenmaal lastig om heel lang stil & aandachtig te blijven kijken. Ik zou dan ook adviseren om maximaal een optreden/show van 45 a 60 min. te doen.

Tot slot de leeftijden 10-16 jaar. Deze kinderen kunnen het opbrengen langer aandachtig te blijven kijken. Vaak willen kinderen uit deze leeftijdsgroep ook zelf trucs leren. Het is dan ook een leuk idee om naast een optreden, een workshop goochelen te organiseren voor deze kinderen. Bij deze groep doen kaarttrucs het vaak goed & trucs met geld. Een optreden voor deze leeftijdsgroep zal ongeveer 60 a 90 min. duren.

Wat is het budget dat jullie beschikbaar hebben?

Het is een super leuk idee om een goochelaar te huren, maar dat is natuurlijk niet gratis. De meeste kinder goochelaars zijn in te huren vanaf €300 ex btw. Er zullen ook goochelaars zijn die een goedkoper of duurder tarief rekenen, maar meestal is dit een goede richtlijn. Het verschil in prijs is natuurlijk ook afhankelijk van de kwaliteit van de goochelaar. Zo zal een professionele goochelaar altijd duurder zijn dan een hobby/amateur goochelaar.

Hoeveel kinderen zijn er aanwezig tijdens het feestje?

Het is handig te bedenken van te voren hoeveel kinderen er aanwezig zullen zijn op het feestje. Nu zullen de meeste ouders geen feestje geven met meer dan 20 kinderen, maar dit kan weleens voorkomen. Het is dan ook belangrijk om dit vooraf aan te geven aan de goochelaar die je wilt gaan huren. Zodat hij er rekening mee kan houden met zijn show/optreden.

Nu je deze informatie hebt gelezen ben je vast op zoek naar een geschikte goochelaar voor jouw kind/kinderen. Klik hier! om een goochelaar te huren voor jullie feestje of bel 06 53 45 55 01 (whatsapp is ook mogelijk)

kinder goochelaar

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen