logo small

Magische opening tijdens lancering kledinglijn Yolanthe!

magische opening

Na een magische opening ligt de kledinglijn Bananas&Bananas nu zo’n een aantal weken in de winkels bij HEMA. Yolanthe lanceerde eerder dit jaar al haar lijn, maar voorheen was die alleen verkrijgbaar in haar eigen webshop. 

Magische opening

Tijdens de lancering van haar kledinglijn in HEMA kon een spectaculaire opening niet ontbreken. Daarom werd de hulp ingeschakeld van professioneel Goochelaar/Beatboxer: Kariem Ahmed. Ook wel bekend als “Tricks and Beats”.

Aangezien de naam van de kledinglijn Bananas&Bananas is heeft Kariem een paar coole trucs gedaan met bananen. Zo liet hij eerst een propje papier in een flits veranderen in een banaan, om vervolgens de banaan te verdubbelen naar twee bananen.

xess xava

Mentale magie met bananen

Ja, je leest het goed! Mentale magie met bananen en dan bedoel we niet een banaan krom buigen zoals een lepel 😛 haha flauw! Nee, Kariem liet een van de kinderen uit het publiek een willekeurige kaart kiezen uit een spel met 52 verschillende kaarten. Vervolgens mocht een ander kindje een banaan kiezen uit een zak met bananen.

Na de spanning te hebben opgebouwd mocht de gekozen kaart worden opgenoemd. Het was een harten 6, maar nu het bijzondere einde waarop iedereen zat te wachten. De vrijwillig gekozen banaan mocht door het andere kindje worden open gemaakt en wat denk je???

De banaan was in 6 stukken gebroken! ONMOGELIJK!!!

Groot succes

Na deze geweldige magische opening van Kariem zat de stemming er goed in! Yolanthe kwam het podium op en gaf een korte speech waarna de kleine kids de catwalk opgingen om de kledinglijn te showen. Tot slot kwam haar schattige zoontje Xess Xava met een grote bos bloemen zijn moeder feliciteren. Al met al was het een groot succes!

Ben je ook van plan om een nieuw product of bedrijf te lanceren met een magische opening? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan en kom erachter wat Kariem voor jou kan betekenen.

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen