logo small

Nieuwjaarsreceptie organiseren? Hier zijn 3 tips!

nieuwjaarsreceptie organiseren

Het jaar 2018 is bijna weer voorbij en dat betekend dat de nieuwjaarsrecepties weer georganiseerd zullen worden. Hoe moet je nu een nieuwjaarsreceptie organiseren? Hier zijn 3 tips!

Nieuwjaarsreceptie organiseren tip 1: Begin op tijd met organiseren

Begin op tijd met het organiseren van de nieuwjaarsreceptie. Er is altijd veel meer te regelen waar je in eerste instantie aan zal denken. Dingen die je onder andere zult moeten uitzoeken zijn: de locatie, datum, tijd, welke gasten je wilt uitnodigen etc.

Ga je de uitnodigingen versturen per E-mail, post, Facebook of Whatsapp? Wie wil je uitnodigen? Moet er catering aanwezig zijn of is die al aanwezig op de locatie? Wie doet de aankleding? Zoals je zit zijn er genoeg dingen om over na te denken als je een nieuwjaarsreceptie gaat organiseren, dus begin op tijd!

Zorg voor een geschikte locatie

Als je weet wie je allemaal wilt uitnodigen tijdens je nieuwjaarsreceptie is handig om een geschikte locatie te vinden die beschikbaar is op de datum waarop je de receptie wilt houden. Bedenk ook of de ruimte al sfeervol is van zichzelf of dat je zelf de ruimte zal moeten aankleden. Is de ruimte groot genoeg voor het aantal gasten dat je hebt uitgenodigd? Beter te groot dan te klein!

nieuwjaarsreceptie organiseren

Regel entertainment tijdens de receptie

De locatie is geregeld en de uitnodigingen zijn verstuurd. Helemaal top! Nu is het natuurlijk ook belangrijk dat er naast een goede locatie, lekker eten & gezellige mensen… entertainment aanwezig is. Denk er bijvoorbeeld aan om een Goochelaar te huren. Een close-up Goochelaar kan de gasten vermaken terwijl ze met elkaar aan het praten zijn en zorgt ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen. Een Goochelaar zorgt voor verbinding tussen mensen en daardoor zal de nieuwjaarsreceptie onvergetelijk zijn! Mocht er geen muziek aanwezig zijn op de locatie… wat dacht je er dan van om een Dj in te huren. Met een Dj zal het nieuwe jaar als een groot feest beginnen! Een Photo booth is ook een leuk idee waarmee de gasten zich uitstekend kunnen vermaken!

Wat je ook van plan bent om te regelen, zorg ervoor dat er in ieder geval entertainment aanwezig is!

Ben je van plan om een Goochelaar of ander entertainment te regelen voor jouw nieuwjaarsreceptie? Vraag dan hieronder een offerte aan!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen