logo small

Tricks and Beats gaat optreden in Berlijn!

Ja, je leest het goed. Kariem Ahmed, beter bekend als Tricks and Beats mag namelijk begin Februari twee dagen lang optreden in de Messe Berlijn.

Fruitleverancier Driscoll’s

Driscoll’s is een in Californië gevestigde verkoper van verse aardbeien en andere bessen. Het is een familiebedrijf van de vierde generatie dat sinds het einde van de 19e eeuw deel uitmaakt van de families Reiter en Driscoll. In 2017 controleerde het ongeveer een derde van de $ 6 miljard Amerikaanse bessenmarkt.

100 jaar kwaliteit

Het verhaal begint in 1870, toen Joseph ‘Ed’ Reiter en Dick Driscoll hun allereerste aardbeien in Californië gingen telen. De combinatie van zonlicht, water, liefde en heel veel aandacht zorgden voor de meest verrukkelijke vruchten die zij ooit hadden geproefd. Al gauw begonnen zij ook frambozen, bramen en blauwe bessen te produceren onder het Driscoll’s label, een naam die bekend is geworden als een echt kwaliteitskeurmerk.

Voor meer informatie over de fruitleverancier Driscoll’s klik je hier.

Net dat beetje extra..

Als TOP fruitleverancier Driscoll’s wil je natuurlijk net dat beetje extra geven aan je klanten. Vandaar dat ze Goochelaar & Beatboxer Kariem oftewel Tricks and Beats hebben gevraagd om de gasten te laten verwonderen. Daarvoor zal Kariem naast zijn standaard repertoire ook een speciale illusie bedenken met het fruit en de verpakking van Driscoll’s.

Waarom een Goochelaar of Beatboxer?

Een Goochelaar zoals Kariem Ahmed is de ideale act om jouw gasten te verwonderen. Naast Goochelen kan hij ook ontzettend goed Beatboxen. Zijn optreden zorgt voor verbinding tussen de gasten! Ze ervaring een “experience” die ze niet zullen vergeten. Geen ongemakkelijke stiltes meer tussen de gasten, want dankzij de Tricks and Beats van Kariem zullen ze met open mond staan toe te kijken en napraten over wat ze zojuist hebben meegemaakt.

Ben je benieuwd wat Kariem kan betekenen voor jouw event of productlancering? Neem dan hieronder vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden.

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen