logo small

Tricks and Beats in Brussel!

Afgelopen vrijdagavond heb ik mogen optreden in Zaventem, een buitenwijk van Brussel. In deze korte blog wil ik mijn ervaring delen over het optreden. Pak lekker iets te drinken en veel leesplezier!

Eerste optreden in Brussel

Ja, je leest het goed. Ik heb al vele optredens gedaan over de grens, maar dit was mijn eerste optreden in Brussel, Beglië. Het optreden was voor een software bedrijf genaamd: Aexis. Ze wilden graag een combinatie van mijn Tricks & Beats, dus ik ben begonnen met mijn goochelkunsten tussen het publiek in. Het was super leuk! Iedereen dacht namelijk dat ik een nieuwe collega was vanuit Nederland die voor het bedrijfsfeest was uitgenodigd, totdat ik munten achter mensen hun oren tevoorschijn begon te toveren en kaarten liet zweven. Het publiek reageerde erg enthousiast op mijn trucs en vooral de munt trucs vonden ze erg cool.

goochelaar brussel

Beatbox showcase

Na ongeveer 45 min. trucs te hebben gedaan tussen het publiek was het tijd om mijn Beatbox skills te showen! In eerste instantie dachten de mensen dat ik een nieuwe collega was, later kwamen ze erachter dat ik de Goochelaar was. Nu dachten ze dat het daarbij bleef, maar ik had meer “tricks up my sleeve” haha. De lichten gingen uit en de discolampen aan. Ik begon met een stukje freestyle wat later overging in de bekendere nummers zoals: Alors on danse van Stromea & Drop it like it’s hot van Snoop Dogg om vervolgens te eindigen met een beatbox klassieker “If your mother only knew” van de bekende Amerikaanse beatboxer Rahzel.

Kortom een succes & iedereen was erg verrast dat ik naast Goochelen ook nog kon Beatboxen!

Tricks & Beats op jouw feest?

Ben je door het lezen van dit artikel op een leuk idee gekomen en wil jij mij graag zelf huren voor jouw feest? Dat kan! Je kunt mij zowel inzetten als Goochelaar & Beatboxer voor een show, maar ik geef ook workshops in beiden. Klik hieronder om vrijblijvend een offerte aan te vragen!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen