logo small

Mind-reader of Illusionist huren, hoeveel kost dat?

Mind-reader

Dankzij het programma Mindf*ck van Victor Mids is goochelen populairder dan ooit. Ieder bedrijf wil een Mind-reader, Goochelaar of Illusionist tijdens zijn bedrijfsfeest. Wat is een Mind-reader en hoeveel kost het?

Neuromagic

Neuromagic zoals Victor Mids het noemt is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. Het is dus geen klassieke vorm van goochelen met een konijn uit een hoge hoed. Victor demonstreert graag de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en (interactieve) neuropsychologische experimenten.

Is Neuromagic hetzelfde als een Mind-reader?

Ja het is hetzelfde. Neuromagic is een term die Victor gebruikt, maar uiteindelijk is het allemaal Goochelen. Wij kunnen natuurlijk niet echt gedachten lezen al lijkt het soms wel zo. Tegenwoordig word ook vaak de term Illusionist verkeerd gebruikt, omdat het stoerder klinkt dan Goochelaar. Een Illusionist doet grote illusies op een podium, waarbij assistenten verdwijnen & verschijnen, door de helft gezaagd worden & auto’s op het podium tevoorschijn komen. Dit is dus duidelijk wat anders dan wat je op tv ziet in bijvoorbeeld het programma Mindf*ck.

Mind-reader

Hoeveel kost een Mind-reader/Goochelaar?

Tot €100: Dit zijn Mind-readers/Goochelaars die pas begonnen zijn of van oudere leeftijd zijn. Zij vinden het leuk om af & toe een optreden te doen. Deze Goochelaars hebben vaak niet zoveel ervaring en willen graag ervaring opdoen.

€100 tot €300: Voor deze tarieven kunt u hobby Goochelaars inhuren die vaak een jaar of enkele jaren ervaring hebben met optreden. Deze hobby Goochelaars kunnen best goed zijn en treden af en toe op. Zij hebben vaak een vaste show en kunnen niet zo goed improviseren. Ook kindergoochelaars kun je vaak inhuren voor deze tarieven aangezien zij betaalbaar willen blijven voor feestjes. Deze Goochelaars zijn goedkoper dan een Close-up Goochelaar.

€300 tot €600: In deze categorie vallen de meeste semi professionele Mind-readers/Goochelaars. Je kunt ervan uitgaan dat deze Goochelaars goed zijn in de goochelkunst. Zij zijn zelfvoorzienend en hebben hun spullen op orde. Ook kunnen zij goed improviseren, maar ze hebben helaas nog te weinig aanvragen om hiervan te kunnen leven.

€600 tot €3000: Deze tarieven kunt u verwachten voor een professionele Close-up goochelaar, Mentalist/Mind-reader of beursgoochelaar. Hun starttarief begint vaak rond de €800 voor een uur. Wilt u deze Goochelaars voor meerdere uren inhuren worden ze vaak goedkoper. Dit zijn Goochelaars die beroepsmatig optreden. Zij passen zich aan elke situatie aan en kunnen goed improviseren. Ook zullen zij hun spullen op orde hebben en een magische indruk achterlaten bij uw gasten!

€3000 tot €20.000: Tot de laatste categorie behoren de Goochelaars die bekend zijn van TV & Illusionisten. Zij hebben de hoogste tarieven! Dit zijn bekendheden zoals: Hans Klok, David Copperfield, Siegfried and Roy, Dynamo, David Blaine & Victor Mids.

Goochelaars vallen onder de categorie artiesten met een 9% BTW tarief. Sommige Goochelaars zullen apart reiskosten rekenen.

Schrikt u van deze tarieven? Vergeet dan niet dat deze kosten NIET alleen voor het optreden zijn! Professionele Goochelaars leven hiervan, hebben jaren lang hun trucs geoefend en betalen hiervan hun kosten voor: Vervoer, nieuwe trucs, kleding, promotie, huur/hypotheek, verzekeringen, voeding & andere rekeningen .

Ben je opzoek naar een professionele Mind-reader of Illusionist, maar heb je geen €16.000 om een bekende TV Illusionist te boeken?

Neem dan hieronder contact op voor een betaalbare Mind-reader/Goochelaar van hetzelfde niveau.

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen