logo small

Optredens in de maand December 2018!

maand december

Sinterklaas is net voorbij en het kerstfeest komt er alweer aan… dat betekent ook dat ik weer veel mag optreden in de maand December! Deze maand heb 17 optredens waarvan ik de leukste & grootste hieronder ga benoemen.

Shell

Het is nu al de 3e keer dat ik door Shell ben ingehuurd om te goochelen tijdens hun bedrijfsuitje. Iedere keer voor een andere afdeling, dus ben nog niet dezelfde mensen tegen gekomen. Deze keer werd hun uitje gehouden in het Grand Cafe de 1e klas op station Amsterdam Centraal. Het was erg gezellig en heb zowel een centraal optreden gedaan als tafel goochelen. Ze warden zeer enthousiast, dus ik denk dat ik volgend jaar weer welkom ben tijdens een bedrijfsfeest!

Netflix

Ook Netflix heeft mij nu alweer voor de 2e keer geboekt als goochelaar. Dan bedoel ik niet Netflix Nederland, maar Netflix Amerika! Ze hebben hun personeel vanuit de hele wereld laten overvliegen naar Amsterdam om daar een super groot kerstfeest te vieren. Bij een kerstfeest kan natuurlijk geen Goochelaar ontbreken, dus hebben ze mij opnieuw gevraagd om te komen goochelen. Het was een groot succes en super leuk met alle mensen van verschillende nationaliteiten. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik zal optreden voor Netflix.

Google

Ja, ja… we gaan gewoon verder met de grote bedrijven. Aanstaande donderdag mag ik voor de 2e keer optreden voor Google! Deze keer niet in het datacenter in Groningen, maar op een andere locatie. Ook bij Google weten ze hoe ze een feestje moeten bouwen en daarom is er ook van alles te beleven en te doen tijdens hun personeelsfeest aanstaande donderdag. Ik zal uiteraard de mensen gaan verblijden en verwonderen met mijn goocheltrucs. Als de mogelijkheid er is zal ik proberen wat video materiaal te laten maken zodat jullie kunnen zien hoe zo’n bedrijfsfeest eraan toegaat.

Smurfit Kappa Europe

Als laatste wil ik afsluiten met mijn optreden voor Smurfit Kappa. Dit is een super groot bedrijf wat verpakkingen maakt voor producten. Dit is de eerste keer dat ik zal optreden tijdens hun kerstfeest en ook dit belooft een groot succes te worden! Het feest zal gaan plaatsvinden in the Harbour Club in Amsterdam, waar ik vorig jaar ook een optreden heb gegeven voor de schaatsers van de olympische spelen tijdens “De Telegraaf Awards”. Ik kijk er erg naar uit om het publiek te mogen verwonderen en te laten geloven in magie.

Ben je benieuwd geworden wat ik voor jouw bedrijfsfeest kan betekenen? Vraag hieronder dan een offerte aan!

Share:

More Posts

Vrijblijvende Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vrijblijvende Offerte


Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24u een reactie.

Of bel direct: 06 53 45 55 01

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Scroll naar boven
Offerte aanvragen